BojidarVasilev Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 Хайде наще :bgflag: :bgflag:Ама тея съдии много да ги псуваш значи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quiksilver4e Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 Да свирят за 'високо вдигнати' ръце на Алексиев... Както каза Сашо Йовков "Това в мъжки мач..." хахах Сега и задържана топка... Тези съдии по никакъв начин не могат да бъдат пристрастни и никак не правят подаръци. Добре, че го взехме гейма. Ох, олекна ми. IN YA FACE! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 Така беее :bgflag: Добра игра :bravo: Айде още 1 геймче сега - БЪЛГАРИ ЮНАЦИ :bgflag: :bgflag: :bgflag: Дейба и в съдята. :pissed: Ще го пребия ако ми падне :bat: от 23:20 за Германците ще им подари 2 точки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quiksilver4e Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 На мен ли ми се привидя или немецът докосна с ръка топката, която уж беше аут от Казийски? При 12:17... И Шварц задържа топката.. колкото и да ми се привиждат неща хахах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 :cap: :cap: Дааааааааааааааааааааа бееееееееееееееееееееееее!!!Браво 3:1 за България :P I - 24:26 за БългарияII - 22:25 за БългарияIII - 25:20 за ГерманияIV - 23:25 за България :bgflag: :bgflag: :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
flop Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 С тоя осакатения състав пак добре... Аз сега се надявам да не допускаме грешки срещу Япония, че сме най-слабия втори досега и САЩ може да ни изядат мястото на финалите. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 19, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 19, 2011 С тоя осакатения състав пак добре... Аз сега се надявам да не допускаме грешки срещу Япония, че сме най-слабия втори досега и САЩ може да ни изядат мястото на финалите. Успех! Да, но Сърбия ни следват с не много убедителната си игра.Днеска пак гледах Тошко как се играе... първи гейм му вървяха атаките, но след това се изгуби нещо, но поне беше по-добре. Но камерата си го обича определено Соколов е една малка машинка И определено ми харесва хъсът, с който играем, не е като в началото на турнира. Дано да продължим така и да се класираме на финалите и там да се представим добре @quiksilver4e точката 12:17 не я помня и не знам... П.п. Днеска нямахме контузии, но в немския имаше Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quiksilver4e Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 Японците.. хах Руснаците! Липсва Теди да нахъсва дори повече.. И то каква контузия.. онзи го измлати без да иска и лакътят му отиде на либерото (да не пропусна да отбележа, че 'то' има извънредно дразнеща физиономия ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aninka_92 Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 Вече се вижда градацията на отбора от началото на турнира до сега.Дано и за напред да ставаме все по-добриии и да се представи добре срещу Япония,пък дано успеем и от Русия да си грабнем някоя точка.Снощи плаках от яд,днес от радост БРАВО НА НАШИТЕ!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikinikiniki Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 Много се радвам за Цецо и Вальо, че показаха на Радо (реално треньора им в Италия) и на света, че не са просто резерви, а са много силни играчи!!! Успех и за нататък им пожелавам! Мача днес беше интересен, въпреки, че ми изпили нервите този съдия :devil: :devil: Владо, Влаьо, Теди, не се притеснявайте момчета, българите сме си машини, и без вас пак ги наказваме, оправяйте се и догодина още повече!!! :haha: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitakamusic Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 Браво момчета Страхотен мач направиха ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 Браво на момчетата, бяха много нахъсани. Да се надяваме и следващите мачове да запазят добрата форма. Съдията им даде третия гейм, но здраве да е :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 И ги бихме, и си го поляхме, за здраве, за късмет и за успех!Браво, момчета!!! Браво, Радо!!!А съдията финка е голяма свинка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mone Публикувано Юни 20, 2011 Report Share Публикувано Юни 20, 2011 Браво на момчетата, вчера победиха, въпреки доста голямата помощ от съдиите...подариха им гейма, който взеха. Играта вчера беше на страшно добро ниво, жалко че не играем винаги така и вече много се ядосвам за тези контузии, имам чувството, че някои ги е прокълнал наште момчета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aninka_92 Публикувано Юни 21, 2011 Report Share Публикувано Юни 21, 2011 Случайно някой да знае дали мача от миналия ден (Германия-България 1:3) го има качен някъде.Или да се свали от някъде :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост