mitakamusic Публикувано Юни 10, 2011 Report Share Публикувано Юни 10, 2011 Според мен Тошко Алексиев не трябва да играе в утрешния мач.Днес направи изключително слабо представяне.Той е една от слабите брънки в отбора.Както каза и коментаторът,проблемите на нашите дойдоха след двата му грешни сервиза (не,че е виновен само той,но определено мисля,че не е на нивото на останалите).Младите момчета,които играят от съвсем скоро в отбора са много по-стабилни дори и психически от Алексиев.За мен той няма място в този отбор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
flop Публикувано Юни 10, 2011 Report Share Публикувано Юни 10, 2011 Според мен Тошко Алексиев не трябва да играе в утрешния мач.Днес направи изключително слабо представяне.Той е една от слабите брънки в отбора.Както каза и коментаторът,проблемите на нашите дойдоха след двата му грешни сервиза (не,че е виновен само той,но определено мисля,че не е на нивото на останалите).Младите момчета,които играят от съвсем скоро в отбора са много по-стабилни дори и психически от Алексиев.За мен той няма място в този отбор.И аз, та и още много други сме на това мнение, но кой ли ни слуша. Тоя дебелак общо взето няма никакъв положителен принос в отбора, а продължава да се бута титуляр. И кофтито е, че Теди Салпаров е контузен, а Иванов е на светлинни години от него. Макар да смятам, че утре ще е 0:3 се надявам поне да не е с такава голяма разлика в отделните геймове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitakamusic Публикувано Юни 10, 2011 Report Share Публикувано Юни 10, 2011 Не знам,аз все пак съм положително настроен за утрешния мач .Мисля,че ще е с много пот,но ще измъкнем победа.Радо Стойчев изглежда безкомпромисен,надежден и сериозен човек,смятам,че ще успее да успокои отбора.Все пак да не забравяме,че не веднъж сме били Русия с по 3:0,3:1 и то в пълния им състав.Стискам палци на нашите и им пожелавам успех пък каквото стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikinikiniki Публикувано Юни 10, 2011 Report Share Публикувано Юни 10, 2011 И аз много се надявам поляците да продължат като 2ри от групата... А иначе с/у Русия вярвам, че утре ще отмъкнем гейм, а в България защо не и два а ако Бог е с нас и цял мач Зависи от германците, дано Япония им вземат някой друг гейм, понеже ние много глупаво допуснахме да ни вземат и ще е много тъжно ако накрая ни бият заради разлика в геймовете :( Стискаме палци в Германия да ги надерем, защото хич не ни е сигурна работата А от C група има кой да ни се опре? Ние и от D ако бием Корея много добре биха се развили нещата, ако продължим де! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 10, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2011 И аз много се надявам поляците да продължат като 2ри от групата... А иначе с/у Русия вярвам, че утре ще отмъкнем гейм, а в България защо не и два а ако Бог е с нас и цял мач Зависи от германците, дано Япония им вземат някой друг гейм, понеже ние много глупаво допуснахме да ни вземат и ще е много тъжно ако накрая ни бият заради разлика в геймовете :( Стискаме палци в Германия да ги надерем, защото хич не ни е сигурна работата А от C група има кой да ни се опре? Ние и от D ако бием Корея много добре биха се развили нещата, ако продължим де! Да не правим толкова дългосрочни планове, тези неща да ги оставим на треньорът на националният ни отбор, тъй като съм на мнението че за него е важен крайния резултат от първенството и цялостното развитие на отборът, а не толкова моментното. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
кирали Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 С риск да съм досаден-докато Алексиев е титуляр,хаир няма да видим.4 докосвания на топката,4 точки за руснаците и тов началото на срещата:2 сервиса в мрежата,безобразно посрещане и грешна позиция на блок.Плюс слабата игра на Матей заради контузията и нещата са ясни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitakamusic Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Трагедия ! Кошмарна игра ! Нямам думи ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skachev Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Такам тъй като това ми е първия коментар.. първо да поздравя ВанчУ за хубавата тема... браво, Ване, идеална е .. а за мача днеска а и като цяло представянето ни тая година в Световната лига е ужасно ... според мен беше грешка да уволнят Пранди.. но да пожелаем успех на Радо Стойчев дано с течение на времето да подобри нещата в отбора.. . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
flop Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Такам тъй като това ми е първия коментар.. първо да поздравя ВанчУ за хубавата тема... браво, Ване, идеална е .. а за мача днеска а и като цяло представянето ни тая година в Световната лига е ужасно ... според мен беше грешка да уволнят Пранди.. но да пожелаем успех на Радо Стойчев дано с течение на времето да подобри нещата в отбора.. . Аз пък смятам, че Пранди правилно го махнаха - при него нямаше такъв хъс и не бяхме така агресивни на сервис и блокада. Това не значи, че при Стойчев ще сме по-добре, но и аз се надявам да изгради отбор. Относно днешния мач - ами бях почти прав, наистина не беше така голяма разликата, но беше отново побой. Няма да коментирам трагичната игра, затова ще изчакам мачовете с Германия. Успех на нашите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitakamusic Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 Браво на Япония,взеха и втория гейм на германците Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 За съжаление не и третия, но все пак точка ще вземат най-малко. Дано и утре се справят по същия начин А за нашите днес, направиха много добър 2ри гейм, харесаха ми. Дано само всичко е наред с Владо и в Германия да им оберем точките :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikinikiniki Публикувано Юни 11, 2011 Report Share Публикувано Юни 11, 2011 3:2 ли свършват Германия и Япония :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 11, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2011 3:2 ли свършват Германия и Япония :?Да.. след като са заводили 2:0.Обнових темата с наличните резултати до момента, от тази седмица останаха още четири мача. П.п. Тъй като всичко въвеждам ръчно и има възможност за грешки, ако намерете такива, докладвайте за такава, за да я оправя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitakamusic Публикувано Юни 12, 2011 Report Share Публикувано Юни 12, 2011 Забравил си да напишеш едната точка на Япония от вчера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юни 12, 2011 Report Share Публикувано Юни 12, 2011 САЩ обърнаха Бразилия с 3 на 1 гейма.Страхотен мач!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост