Гост cybertek Публикувано Юли 11, 2011 Report Share Публикувано Юли 11, 2011 Нигхчо,и преди ти бях казал че много си позволяваш в приказките си,обиждаш и н.т.,без да познаваш хората.Знаеш ли ако те срещна,с удоволствие бих ти разбил кратуната,СМОТАНЯК. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lordergf Публикувано Юли 11, 2011 Report Share Публикувано Юли 11, 2011 Нигхчо,и преди ти бях казал че много си позволяваш в приказките си,обиждаш и н.т.,без да познаваш хората.Знаеш ли ако те срещна,с удоволствие бих ти разбил кратуната,СМОТАНЯК.Недей така момчето вече почти се мисли за Господ, а ти така да постъпваш .Аз просто вече му игнорирам мненията така хем форума няма да загуби от интелигентността си ,хем и аз ! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 11, 2011 Report Share Публикувано Юли 11, 2011 Темата "живя" достатъчно време, но е време да й забода катинар. От текущата тема нямаше абсолютно никаква реална полза. В нея се предоставяха връзки към потенциално опасни файлове, някои от които бяха наистина опасни, докато други бяха фалшиви тревоги. Идеята на темата е уж да се разбере коя програма колко е надеждна, но за жалост подобни тестове не доказват нищо, защото винаги ще има заплахи, които една антивирусна ще засича, а друга ще пропуска. В темата, макар дължината й, не са публикувани достатъчно заплахи да се изгради пълноценна картина коя антивирусна колко е добра. А дори и да имаше достатъчно количество гадини, липсва допълнителна важна информация: версия на антивирусната, версия на дефинициите, настройки и т.н. Иначе казано информацията в тази тема е крайно недостатъчна и ужасно хаотична, за да могат да се правят каквито и да било заключения за продуктите.Някои от участниците в "дискусията" нямат особени познания в областта на компютърната сигурност, докато останалите нямат никакви. Никой потребител не си промени мнението за никоя антивирусна програма. Всеки си защитаваше "своето" и плюеше по други продукти/потребители. Темата заприлича на сбирка на раздразнителни мъже в критическата възраст, които не се харесват и се чудят как да се заяждат един с друг, като на всичкото отгоре не са полезни и на други потребители във форума. Кой колко е възрастен всъщност не ме вълнува. По принцип би следвало колкото по-възрастна е дадена личност, толкова повече житейски опит да е натрупала и да може да разсъждава рационално и да може да провежда нромални разговори и дискусии. Уви, темата доказва за пореден път, че узряването на личността в никакъв случай не е задължително да е право пропорционална на възрастта. Темата се затваря. Вероятно след време ще бъде и изтрита. Ето ви практичен съвет: направете си отделен форум. Има безплатни форумни системи и безплатни хостинги. Направете си собствен форум и си тествайте колкото програми си искате и както си искате. Няма да има разни досадни администратори и модератори, които да ви пречат. Така ще имате пълна свобода да си тествате, да си дискутирате, да се псувате и т.н. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост