Night_Raven Публикувано Февруари 28, 2012 Report Share Публикувано Февруари 28, 2012 Интересува ме марката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 28, 2012 Report Share Публикувано Февруари 28, 2012 SPIRE MODEL: ATX-420WB-EU Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 29, 2012 Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 Подозирам калпаво захранване. Подозрението се засилва от факта, че каза, че то е 500 вата, а всъщност наименованието на модела подсказва, че е 420 вата. Препоръчвам ти да замериш с мултиметър и дори следиш за кратко по време на бездействие и под товар 5-те и 12-те волта на захранването. Описание как става това има в първия коментар (към края) на текущата тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 29, 2012 Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 е объркъл съм се,не е 500 ок мерси ще замеря и ще споделя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 29, 2012 Report Share Публикувано Февруари 29, 2012 5-те волта си ги държи стабилно .. сега в момента е 5.02-01така е когато не е натоварено псдо сега го тествъх с 3dmark 1.0.1 vantageи скачаше на 5.03-04 нагоре не е мърдало или надолоследмалко ще засека и 12-те волта 12-те волта си ги държи 12.06-08 толкова са в ненатоварено състояниесега го тествъх пак с 3dmark 1.0.1 vantageи беше 12.03-05 най-малкото което падна....... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vladimirow Публикувано Март 10, 2012 Report Share Публикувано Март 10, 2012 Внимателно прочетох статията, бих казал - отлична за мен, но никъде не видях да пише какво се прави като ти се появи син екран и въобще не можеш да заредиш нито чрез Safe Mode или да влезеш в с-та по друг начин.На всяко рестартиране се получава това - http://store.picbg.net/pubpic/B4/B3/6b6599ef0162b4b3.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Март 12, 2012 Report Share Публикувано Март 12, 2012 Грешката, която се вижда от приложената от Вас снимка, често се свързва с дефектирала RAM памет. В случая, тази идея може да бъде подкрепена от факта, че системата не може да се стартира в Safe Mode режим на работа. Опитайте следното: Изтеглете Memtest86+Запаметете файла на друг компютър и го запишете на оптичен носител.Задайте First Boot Device да бъде Вашето оптичното устройство. Въпросната настройка се задава в BIOS (Boot Menu).Тествайте системата няколко часа.но никъде не видях да пише какво се прави като ти се появи син екран и въобще не можеш да заредиш нито чрез Safe Mode или да влезеш в с-та по друг начин В подобен вид ситуации, първо се преглежда кода на грешката, тъй като той може да насочи потребителя към причинителя на проблема. След това, в зависимост от вида на проблема, се прибягва към тестове на хардуерните компоненти, използване на Live CD или System Recovery Options (Windows Installation Disk). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Юли 7, 2012 Report Share Публикувано Юли 7, 2012 Здравейте бих искал да попитам тъй като и при мен се получи внезапно появяване на син екран!Преди да стане това си бях пуснал да гледам един док. филм на GomPlayer-а(да отбележа само че нета беше изключен),след което се появи синия екран,след рестарта,когато влезнах отново в системата се появи едно прозорче на което беше изписано следното : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48 Locale ID: 1026 Additional information about the problem: BCCode: c2 BCP1: 00000007 BCP2: 0000109B BCP3: 00060017 BCP4: 875EC860 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\070712-21468-01.dmp C:\Users\Моя Юзер Нейм\AppData\Local\Temp\WER-51718-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt Бих искал да разбера за какво става дума? Другото което е,изтеглих BlueScreenView от Софтвизия(тоест оттук),инсталирах я програмката и ми показа .dmp файла,но не разбрах как да разреша проблема ето и картинка : http://i.imgur.com/MdMHL.png Някой може ли да ми помогне,като ми каже какъв е проблема и как мога да го разреша? П.П.Системата която ползвам е W7 Professional! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Юли 8, 2012 Report Share Публикувано Юли 8, 2012 Ще може ли все пак да прикачите въпросния дъмп файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Юли 8, 2012 Report Share Публикувано Юли 8, 2012 Ще може ли все пак да прикачите въпросния дъмп файл? Искренно съжалявам,обаче сутринта като пуснах да почиствам компа с toolbox-а и дъмп файла беше изтрит,а и хич не се сетих да го запазя(моя грешка),мога да се опитам да възстановя изтрития дъмп файл,но не съм сигурен колко ще е "здрав" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Юли 8, 2012 Report Share Публикувано Юли 8, 2012 Няма начин!Всички файлове,които се опитах да възстановя изглеждат така : http://i.imgur.com/eX6Vd.png Извинявам се! П.П.Съжалявам и за спама!Лека и спокойна вечер! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2012 Report Share Публикувано Юли 8, 2012 Къде се намират тези файлове? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Юли 8, 2012 Report Share Публикувано Юли 8, 2012 Къде се намират тези файлове? С програмата която сканирах,Magic Partition Recovery,когато приключи сканирането,ми излезнаха няколко папки за възстановяване от конкретния дял - C: ,възстанових една от папките на дял D: и ми показа това което показах на картинката!Да добавя само,че преди това сканирах и с Toolbox-а и той ми показа абсолютно същия резултат! П.П.Преди малко говорих със съпругата ми и тя ми спомена,че когато е седнала на компа е пуснала допълнително и East-Tec Eraser ,може би затова не успях да възстановя изтритите файлове от дял C: ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2012 Report Share Публикувано Юли 8, 2012 Ами, дори и без dump файла мога да кажа, че проблемът не се дължи на драйвера, който е споменат. Ще е добре като за начало да се увериш, че всички допълнителни драйвери (за видео карта, звукова карта, мрежова карта и т.н.) са актуални. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Юли 8, 2012 Report Share Публикувано Юли 8, 2012 Благодаря за съвета Night_Raven така и ще направя Иначе ползвам Secunia,която мисля че би следвало да ми покаже някои от драйверите,ако не са актуални,но знае ли човек... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост