valyo_93 Публикувано Февруари 14, 2012 Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 искаш да кажеш всички програми които използвам.да почвам ли да ги актуализирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2012 Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 Не, не съм казал да актуализираш нищо в момента. Евентуално могат да се актуализират онези приложения, които инсталират и използват драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 14, 2012 Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 кои са тези програми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2012 Report Share Публикувано Февруари 14, 2012 Е, откъде да знам аз? Не знам какъв софтуер имаш инсталиран. Компютърът е при теб, не при мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 17, 2012 Report Share Публикувано Февруари 17, 2012 отново ми излезе син екранима ли макар и малка вероятност това да се получава от операционната системаMEMORY.DMP е 1.92 гб. това не е ли много или и 4 сини екрана се събират в едноможе ли да ми препоръчаш някоя програма за сканиране на видеокартата мисля че проблема е от нея и как точно да го направя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 да качвам ли MEMORY.DMP за да го анализираш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 aswSP.sys е драйвър, принадлежащ към софтуера на avast! . Изглежда проблемът се дължи на въпросната програма. Може да опитате временно деинсталиране на софтуера, с цел проверка стабилността на системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 а ако инсталирам друга версия на avast ще го има ли същия файл или да мина към друга антивирусна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 Естествено, че ще го има. То не е абсолютно сигурно, че проблемът е точно в него драйвер, но е най-вероятно да е той. Ако обаче не си с последната версия на avast!, първо опитай да я актуализираш и виж как ще се държи. Ако е последната версия вече или я инсталираш и пак продължи проблема, тогава можеш да минеш временно на друга антивирусна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 18, 2012 Report Share Публикувано Февруари 18, 2012 бях с последната версия и затова я изтрих но в старта си остана затова влязах под сейф мод да се опитам от там да я изтрия но и от там не можах и после неможеше да се стартира компютъра и го плеинсталирах и сега инсталирах Microsoft Security Essentials Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 здравей,имам следния проблем от 1 месец сигорно насам ...карах си пс на тестване, защото с предния ми уин ми вадеше син екран, там го тестваха и всичко е наред, преинсталираха го, но пак вади син екранwin-a e 7 64 бит-аи тези проблеми ми ги прави дори когато не съм на пс и не е натовареноhttp://prikachi.com/...78/4442678D.jpgето снимка... ако има нещо питай и ще ти отговарям мерси предварително ! )) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 24, 2012 Report Share Публикувано Февруари 24, 2012 Отвори папка C:\WINDOWS и провери дали имаш папка Minidump. Ако имаш, архивирай всички файлове в нея, качи архива на някой файлов хостинг и дай линк.В C:\WINDOWS провери и дали има случайно файл MEMORY.DMP. Ако има, го архивирай, качи архива на някой файлов хостинг и дай линк. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 Отвори папка C:\WINDOWS и провери дали имаш папка Minidump. Ако имаш, архивирай всички файлове в нея, качи архива на някой файлов хостинг и дай линк.В C:\WINDOWS провери и дали има случайно файл MEMORY.DMP. Ако има, го архивирай, качи архива на някой файлов хостинг и дай линк. Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 10.03.12.Файл : Minidump.rarЛинк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=9cee33ca7d ето ама няма такъвMEMORY.DMP.аз си махнах отметката както беше споменал по рано за рестарта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 снощи си смених антивирусната от аваст 6.01......... последната версия.. и минах на аваст 4.8 и нямах проблеми ама точно сега ми изкара син екран .....http://prikachi.com/images.php?images/393/4445393f.jpghttp://prikachi.com/images.php?images/397/4445397G.jpgсъщо забравих да добавя... че когато си ровя през мозила или Chrome ми зацикля цялото пс (спира да зарейда страници,не мога да пиша в скайп, торентите като отворя и гледам как скороста пада на сидването до 10-20к и след 20-30 сек. се оправя и всичко си е наред) нз това дали има някаква връска, но реших да споделя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 Като за начало актуализирай всички драйвери за хардуерни компоненти и всички приложения, които използват драйвери. Това разбира се включва и avast!. По дяволите, не се връщай назад! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост