ivankyky Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 сега си ъпнах WIN-a http://prikachi.com/images.php?images/683/4445683u.pngот днес 25.02и ми излезе друг син екран отгоре с надпис главни букви и долни чертиhttp://prikachi.com/images.php?images/693/4445693d.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 А драйверите и приложенията обнови ли, както ти казах? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 да доста от програмите си поднових.....и драйверите само на видеото съм сменили докато слагах каспарски антивирус ми изкара син екран.. после пак аваст сложих и за сега е добре .....ужнякакви идей още? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 Актуализирай всички драйвери, не само на видео картата. Изтегли Autoruns и:1) стартирай програмата;2) избери Options -> Filter Options... -> постави отметка на Hide Microsoft entries -> OK;3) меню File -> Refresh;4) меню File -> Save... (от падащото меню остави избран .arn за файлов формат);5) запази файла някъде с желано от теб име, архивирай го с програма по желание и го прикачи към темата. Описание как се прикачат файлове (ако не знаеш):- при публикуване на коментар кликни бутон Повече опции;- долу в секция "Прикрепяне на файлове" посочи файла и кликни бутон Прикачи този файл;- накрая кликни Добавяне в мнението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 готово123.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 Какви са точно хардуерните компоненти? Как са напреженията и температурите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 от както си пишем сигорно 2-3 пъти ми е изкарало до сега син и то се с amdk8.sys Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 По принцип amdk8 трябва да е стабилен драйвер и не би трябвало да създава проблеми. Можеш обаче за всеки случай да деинсталираш AMD Processor Driver и да видиш дали ще продължи да забива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 AMD Processor Driverаз таквас не съм инсталвъл ..........идей от каде да я унинстал? "По принцип amdk8 трябва да е стабилен драйвер и не би трябвало да създава проблеми."какъв е тозиамдк8 драйвър , на коя програма е? а също и толкоз неща ти пратих... нищо не сподели...изкажи си мнението Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 25, 2012 Report Share Публикувано Февруари 25, 2012 "Таквас"? Това "таквас" да някаква салата ли е? Деинсталира се от там, откъдето се деинсталират всички приложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 26, 2012 Report Share Публикувано Февруари 26, 2012 AMD Processor Driver го няма в приложенията Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 26, 2012 Report Share Публикувано Февруари 26, 2012 О, момент, става въпрос за Windows 7. Можеш временно да деинсталираш DAEMON Tools, макар да ме съмнява да е от нея. Както казах обаче, няма причина amdk8.sys да е проблемен драйвер, така че най-вероятно става въпрос за хардуерен проблем. Може би от сервиза не са тествали както трябва. Колко често забива на син екран системата, през какъв интервал? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 26, 2012 Report Share Публикувано Февруари 26, 2012 ами днеска не е вадило син екран нито един път...вчера сигорно ми изкара 5-6 пъти DAEMON Tools имам ако трябва ще я унинстал ама едва ли е от нея а аз имам съмнения че е от интернет доставчика ми .. булсаткомзащото по едно и също време почнаха сините екрани ...преди това бях на бтк и нямах такива проблемиа сега след като минах на този нет от 2 месеца някаде и се почна със сините...както споменах и докато сърфирам с браузера и ми зацикля цялото пс и торентите спират ... и след 20-30 сек. се нормализира (преди не беше така когато бях на бтк нет)и затова си мисля че може да е от него....или греша ? а за периода между сините екрани е различно ....онзи ден забелязах,че ми го вади вечерта кам 00:15 някаде 2-3 дена подред иначе през другото време... когато му скимне имало е и през 5 мин. да вади и през 2-3-4 часа... не е в точно определено време Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 28, 2012 Report Share Публикувано Февруари 28, 2012 Не виждам причина проблемът да се дължи на доставчика. Можеш ли да кажеш какво точно е захранването? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivankyky Публикувано Февруари 28, 2012 Report Share Публикувано Февруари 28, 2012 10 мин, след пъскане на компа виж какъв син ми изкараhttp://prikachi.com/...19/4459319B.jpg а когато го товаря пс-то не вади сини екрани3dmark 1.0.1 vantageвади добри точки..RAGECall.of.Duty.Black.OpsCall.of.Duty.Modern.Warfare.3и при игрите съм играл по 2-3ч. и е без проблем а захранването е 500Wотдоло са+3.3V +5V +12V -12V -5V +5VSB20 A 30A 15A 0.8A 0,5A 2.0A Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост