MasterRalf Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 (Редактиран) Напредваме! Само дето не виждам никакъв смисъл в подредбата.. ' 3 - '- 1 - -- 5 6 - ' 4 2 'и подреждаш след като изгориш (в инвентара листчето със запалката - мерси Raven), накрая всичко се слага на плота и ... ти казва че нещо не е наред Ееее кажете само какво трябва да стои на рафта, че вече глава ме заболя от толкова смени. Редактиран Юни 12, 2006 от MasterRalf Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2006 Report Share Публикувано Юни 12, 2006 На рафта трябва да е диска в обложката, бирата (студена) и тамяна. Тамянът се пали и се дрънка с пръчицата вдясно и воала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 13, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2006 На рафта трябва да е диска в обложката, бирата (студена) и тамяна. Тамянът се пали и се дрънка с пръчицата вдясно и воала.очно така го направих, но скелета си лежи и нищо не се случва. Помощщщщщщщщщ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Отключила ли си краката на скелета и събрала ли си кутийката... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 13, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Отключила ли си краката на скелета и събрала ли си кутийката...Да. Всичко съм направила, но неще. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Срам и позор - аверчетата вече скелети отвързват,а аз още съм в първата стая:'( Тука ще си остана,тая пръчица луда ме направи-не мога да я взема и това си е :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 13, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Срам и позор - аверчетата вече скелети отвързват,а аз още съм в първата стая:'( Тука ще си остана,тая пръчица луда ме направи-не мога да я взема и това си е :'(Виж сега- като вдигнеш възглавницата чукай с мишката под нея за да те вкара зад възглавницата, откъм таблата. Там е пръчицата! Успех! Да ви кажа- най- сетне минах и втората стая. Урааааааааа! За третата ще ми трябва огромнаааааааа почивка! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 haidukpikaso, ето описано с картинки, които направих току-що: 1) Обръщаш се към леглото:http://img160.imageshack.us/img160/8546/cr16pw.gif 2) Вдигаш възглавницата (вземаш ключа ако не си го взела) и кликаш някъде в района, който съм оградил с червено:http://img236.imageshack.us/img236/8307/cr21ws.gif 3) Трябва да се появи това:http://img160.imageshack.us/img160/5086/cr30cq.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Raven намерил ли си синият чип на 3-тата стая. Само той ми остана и да навържа нещата... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Raven намерил ли си синият чип на 3-тата стая. Само той ми остана и да навържа нещата...Да, аз третата стая я минах. Синият чип НЕ е последен. За да го намериш ти трябва целия лист с морзов код. Вляво от масата има една сива кутия. Над нея има още една и там трябва да сложиш един ключ, след което долната вече може да се отваря. Там има 2 копчета: първото е "точка", а второто е "чертичка". С тях написваш поотделно буквите на думата "OPEN" като гледаш всяка буква как се изписва с морзов код и ще ти се появи една синя врата точно вляво.Засега ти стига. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Запалих и мотора и не мога да разбера къде е лилавото и за какво ми е бинокъла? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Запалих и мотора и не мога да разбера къде е лилавото и за какво ми е бинокъла?Е, как си запалил мотора след като ключа за него се взема последен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Успях Много ви благодаря за помощта Вече съм при скелета и пия студена биричка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MasterRalf Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 (Редактиран) Ключа за мотора, който беше над стоманената врата (май) и се запалва фара, огледалото е закачено на кукичката до същата врата и сега нещо запецнах.. Хихи разбрах как Отворих лилавата и сега се чудя какво да направя за да ми изкара нещо на жълтото... Редактиран Юни 13, 2006 от MasterRalf Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Не разбирам какво точно имаш предвид. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост