Vanina Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 (Редактиран) За какво е отверката в сейфа на първата стая? И трябва ли да ме връща пак в стаята? Редактиран Юни 13, 2006 от Vanina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 За какво е отверката в сейфа на първата стая? И трябва ли да ме връща пак в стаята? Ми с тази отвертка се отваря вратата, щракни върху бравата :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Във втората стая съм, подредих нещата на рафта, рамката, тамяна, биричката и свиря със пръчката, но нищо и не мог да зглобя куба със символите!? какво ли не правих ... прогорих косата показа се доминоама какво се пави с него? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Във втората стая съм, подредих нещата на рафта, рамката, тамяна, биричката и свиря със пръчката, но нищо и не мог да зглобя куба със символите!? какво ли не правих ... прогорих косата показа се доминоама какво се пави с него?Виж две страници по-назад, обяснено е подробно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 (Редактиран) Във втората стая съм, подредих нещата на рафта, рамката, тамяна, биричката и свиря със пръчката, но нищо и не мог да зглобя куба със символите!? какво ли не правих ... прогорих косата показа се доминоама какво се пави с него?Биричката я остави в хладилника,тя е за най-накрая.Ако я оставиш като мене на рафта,ще се стопли-а трябва да е студена Трябва да си открила 6 йероглифа за да сглобиш кубчето. А някой да ми каже къде е дистанционното в бялата стая Редактиран Юни 13, 2006 от haidukpikaso Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Работя върху подробно обяснение (с картинки) за всяка от стаите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Успяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях. Най-накрая. Ама добре, че беше Night_Raven Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Night_Raven е спеца тук! Браво и това с картинките е добра идея алгоритъм за решаване на мистерията аз да се похваля отивам в бялата стая :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Успяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяях. Най-накрая. Ама добре, че беше Night_Raven Моля те кажи ми къде е дистанционното Само аз ли се прекарах с тази синя стая-май всеки в бялата влиза веднага Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Моля те кажи ми къде е дистанционното Само аз ли се прекарах с тази синя стая-май всеки в бялата влиза веднага Дистаниционното в бялата стая е на рафта отгоре над прозореца, през който се вижда колата. Ти синята стая мина ли я Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Споко, много скоро ще има готово ръководство за бягство от бялата стая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haidukpikaso Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 (Редактиран) Дистаниционното в бялата стая е на рафта отгоре над прозореца, през който се вижда колата. Ти синята стая мина ли яАми след скелета там ме прати-и ми беше много скучно :'( Защото нито скелет имаше нито биричка студена.И е много тясна тази синята стая - ужас,въртях се като изоглавена,намерих един молив и едно жълто нещо,то се отваря,но не знам за какво служи-прилича ми на дръжката на вратата Картината се въртеше,но какво се прави хич и не разбрах.И има червен телефон,работи,но на кой да се обадя Аз от всички тези 3 стаи не съм излизала никога през вратата-не знам защо,отваря ми следващата Сега отивам да търся дистанционното в бялата-благодаря ти много Редактиран Юни 13, 2006 от haidukpikaso Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Ако още има хора, които не могат да минат/излязат от Бялата стая, представям на вниманието им подробно описание с картинки как се излиза от стаята:NR.White.Chamber.Escape (.DOC; 2.96MB). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Юни 14, 2006 Report Share Публикувано Юни 14, 2006 Ако още има хора, които не могат да минат/излязат от Бялата стая, представям на вниманието им подробно описание с картинки как се излиза от стаята:NR.White.Chamber.Escape (.DOC; 2.96MB). Хиляди благодарности . Ако не беше това цял живот щях да прекарам в тази стая Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 15, 2006 Report Share Публикувано Юни 15, 2006 Понеже не е работа за 2 мин., да попитам аз дали има желаещи да правя описание за бягство от първите две стаи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост