Безжичен рутер вкъщи
Публикувано: 21 May 2013 - 15:50
Публикувано: 21 May 2013 - 20:36
Да, а и е добре да няма загуби (Lost=0) или да са възможно най-малко.

Не съществува такова нещо като абсолютна обективност. Затова ползвам Google, Wikipedia, търсачката на форума, чета някои съвети и правилата на форума.
Публикувано: 22 May 2013 - 10:34
Да, това е. Доколкото виждам, при това натоварване няма проблем с връзката към рутера (можеш да следиш натоварването по време на теста като отвориш Task Manager - раздела Network). За тестване на по-високи скорости ще ти трябва още един компютър, свързан с кабел към рутера.

Не съществува такова нещо като абсолютна обективност. Затова ползвам Google, Wikipedia, търсачката на форума, чета някои съвети и правилата на форума.
Публикувано: 08 September 2016 - 03:31
Понеже има тема която се преглежда,но е заключена"Забравих си паролата на рутера"-със сгурност се касае за Wi-Fi свързване,аз имах подобен проблем.
Разреши се по следният начин>>>Обадих се на оператора доставчик на интернет>>>дадох му данните който поиска-тел.номер,егн,адрес,име,отговор на таен въпрос>>>каза ми паролата и въведох на устройството.................
Има и друго решение-влизаш в страницата на доставчика на интернета,(в моя случай ВИВАКОМ-http://my.contact.bg/, потребителско име и парола>>>моята мрежа>>>Wi-Fi-настройки и там е паролата и името на мрежата)................
Понеже има тема която се преглежда,но е заключена"Забравих си паролата на рутера"-със сгурност се касае за Wi-Fi свързване,аз имах подобен проблем.
Разреши се по следният начин>>>Обадих се на оператора доставчик на интернет>>>дадох му данните който поиска-тел.номер,егн,адрес,име,отговор на таен въпрос>>>каза ми паролата и въведох на устройството.................
Има и друго решение-влизаш в страницата на доставчика на интернета,(в моя случай ВИВАКОМ-http://my.contact.bg/, потребителско име и парола>>>моята мрежа>>>Wi-Fi-настройки и там е паролата и името на мрежата)................
Въвеждане на паролата на устройството.............
Публикувано: 08 September 2016 - 20:02
Това в каква връзка го пишеш? За коя заключена тема става въпрос?
Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
- Eleanor Lamb (BioShock 2)
0 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители