Прехвърляне към съдържание

Снимка

Безжичен рутер вкъщи

• Моля, влезте, за да отговорите
125 отговора по тази тема

#121 stanilabg

stanilabg

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1375 мнения

Публикувано: 21 May 2013 - 15:50

Кои стойности ме интересуват? Average?

#122 panevdd

panevdd

Потребител

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 3056 мнения

Публикувано: 21 May 2013 - 20:36

Да, а и е добре да няма загуби (Lost=0) или да са възможно най-малко.

Публикувано изображение Публикувано изображение
Не съществува такова нещо като абсолютна обективност. Затова ползвам Google, Wikipedia, търсачката на форума, чета някои съвети и правилата на форума.

#123 stanilabg

stanilabg

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1375 мнения

Публикувано: 22 May 2013 - 07:17

Нещо такова?
Прикрепен файл  chanel 1.jpg   109.52К   4 Брой изтегляния

#124 panevdd

panevdd

Потребител

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 3056 мнения

Публикувано: 22 May 2013 - 10:34

Да, това е. Доколкото виждам, при това натоварване няма проблем с връзката към рутера (можеш да следиш натоварването по време на теста като отвориш Task Manager - раздела Network). За тестване на по-високи скорости ще ти трябва още един компютър, свързан с кабел към рутера.

Публикувано изображение Публикувано изображение
Не съществува такова нещо като абсолютна обективност. Затова ползвам Google, Wikipedia, търсачката на форума, чета някои съвети и правилата на форума.

#125 invinoveritas

invinoveritas

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 56 мнения

Публикувано: 08 September 2016 - 03:31

Понеже има тема която се преглежда,но е заключена"Забравих си паролата на рутера"-със сгурност се касае за Wi-Fi свързване,аз имах подобен проблем.
Разреши се по следният начин>>>Обадих се на оператора доставчик на интернет>>>дадох му данните който поиска-тел.номер,егн,адрес,име,отговор на таен въпрос>>>каза ми паролата и въведох  на устройството.................
Има и друго решение-влизаш в страницата на доставчика на интернета,(в моя случай ВИВАКОМ-http://my.contact.bg/,    потребителско име и парола>>>моята мрежа>>>Wi-Fi-настройки и там е паролата и името на мрежата)................

Понеже има тема която се преглежда,но е заключена"Забравих си паролата на рутера"-със сгурност се касае за Wi-Fi свързване,аз имах подобен проблем.
Разреши се по следният начин>>>Обадих се на оператора доставчик на интернет>>>дадох му данните който поиска-тел.номер,егн,адрес,име,отговор на таен въпрос>>>каза ми паролата и въведох  на устройството.................
Има и друго решение-влизаш в страницата на доставчика на интернета,(в моя случай ВИВАКОМ-http://my.contact.bg/,    потребителско име и парола>>>моята мрежа>>>Wi-Fi-настройки и там е паролата и името на мрежата)................

Въвеждане на паролата на устройството.............

#126 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 23247 мнения

Публикувано: 08 September 2016 - 20:02

Това в каква връзка го пишеш? За коя заключена тема става въпрос?

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.

- Eleanor Lamb (BioShock 2)

0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители