Игра на Филми (Скриншоти)
Публикувано: 12 June 2006 - 13:10
In The Darkness We All Shall Rise!
----------------------------------------
Господи, дари ме със спокойствието да приема нещата, които не мога да променя,
със смелостта да променя нещата, които мога,
и с мъдростта винаги да правя разлика между двете.
Публикувано: 12 June 2006 - 13:25

Who Ever said, I Needed You, lied! Who Ever Said, You Knew The Truth, Lied!!!
Публикувано: 12 June 2006 - 15:09
Филмът не е лош, но някои от сцените са направо за наивници - като например използването на скенер-четец от домашния факс апарат и IPod за да откраднеш 100 мил. долара. Освен това при архитектурата на сериозните IT системи за банкова сигурност достъпът не може да бъде осъществен само от един човек с една единствена парола. Практиките по управление на риска препоръчват в системата да се предвиди сигнал точно за такива случаи - ако банковият служител е накаран насила да въведе парола, то той има възможност да вкара паролата, грешейки някой точно определен символ. Това е сигурен знак за останалите IT администратори, че има неправомерен достъп до системата и се действа по предварително разписан сценарий. Много български банки разполагат с подобна защита, та камо ли някоя голяма западна банка като тази от филма.
Чакаме скриншот от Dark Elf.
Мнението беше редактирано от Neuton Gimic: 12 June 2006 - 15:09
Роднинството е тоталитаризъм - нямаш право на избор, но е истинско и вечно!... Приятелството е демокрация, но колко трае? (Радой Ралин)
Публикувано: 12 June 2006 - 19:31

Публикувано: 12 June 2006 - 20:32

Публикувано: 12 June 2006 - 20:36
а сега по темата
тък като гледам има интерес
ако искате да направим всека седмица да е различен жанр
например една седмица само Екшани ...друга може да с филмите на Джемс Бонд и т.н.
и всеки, който познае да печели точка
ако сте съгласни ще едитна първия ми пост
като добава коя седмица що да е ... и кой точки има ( за да стане по-интересно )
съгласни ?
Публикувано: 12 June 2006 - 21:09

Публикувано: 12 June 2006 - 21:15
Ванка, аз съм за точките. Ще е много интересно. Мисля обаче, да не ограничаваме жанра по седмици, защото това ще бъде един вид жокер. Просто който познае- печели точка и например ако искате и тази игра да мине към неделните рубрики, може в неделя да се обявява победител за седмицата / човекът познал най- много филми/. Какво ще кажете?аз не съм много добър при познаването на филми.. тъй като не гледам много и аз не знам защо...
а сега по темата
тък като гледам има интерес
ако искате да направим всека седмица да е различен жанр
например една седмица само Екшани ...друга може да с филмите на Джемс Бонд и т.н.
и всеки, който познае да печели точка
ако сте съгласни ще едитна първия ми пост
като добава коя седмица що да е ... и кой точки има ( за да стане по-интересно )
съгласни ?

Публикувано: 12 June 2006 - 21:18
еми ...ок за жанроветеВанка, аз съм за точките. Ще е много интересно. Мисля обаче, да не ограничаваме жанра по седмици, защото това ще бъде един вид жокер. Просто който познае- печели точка и например ако искате и тази игра да мине към неделните рубрики, може в неделя да се обявява победител за седмицата / човекът познал най- много филми/. Какво ще кажете?
сега в ще адна в първия пост точките
от както съм пуснал темата до днеска има точно една сед.
уре ще почнема другата сед.

=============
Едит
1-вия пост е едитнат с моментните точки
утре ще си имаме победител
и след това ще видим кой ще е победителя на седмица 2

Мнението беше редактирано от IVAN: 12 June 2006 - 21:28
Публикувано: 12 June 2006 - 21:32
Ванка защо утре? Нека я направим неделна загадка- от неделя до неделя. Току що писах предложение на Милен. Виж в предложенията. Ако те безпокои, че още няма 1 седмица, този път да караме малко повече- до неделя например. От там нататък- по 1 седмица.еми ...ок за жанровете
сега в ще адна в първия пост точките
от както съм пуснал темата до днеска има точно една сед.
уре ще почнема другата сед.( за играта )
=============
Едит
1-вия пост е едитнат с моментните точки
утре ще си имаме победител
и след това ще видим кой ще е победителя на седмица 2
Браво Ванка- идеята за точките е супер. Ще трябва да се напъна.

Публикувано: 12 June 2006 - 21:55
Последно, темата същата ли остава или ще има нова?Ванка защо утре? Нека я направим неделна загадка- от неделя до неделя. Току що писах предложение на Милен. Виж в предложенията. Ако те безпокои, че още няма 1 седмица, този път да караме малко повече- до неделя например. От там нататък- по 1 седмица.
Браво Ванка- идеята за точките е супер. Ще трябва да се напъна.

Публикувано: 12 June 2006 - 23:58
Темата си остава. Само чакаме Kalera да пусне новия шот. Ние точките обсъждахме- само тази първата да е по- продължително съревнованието, за да може после да върви от неделя до неделя. И без това сме си свикнали. Да не се налага да помним и други дни от седмицата, в които ще чакаме резултати и излъчване на победители.Последно, темата същата ли остава или ще има нова?

Публикувано: 13 June 2006 - 05:46
добре тая седмица ( в играта ) ще я направип по дълга ....до края на тая сед. ( неделя )Темата си остава. Само чакаме Kalera да пусне новия шот. Ние точките обсъждахме- само тази първата да е по- продължително съревнованието, за да може после да върви от неделя до неделя. И без това сме си свикнали. Да не се налага да помним и други дни от седмицата, в които ще чакаме резултати и излъчване на победители.
а ти май нема да издържиш с първото място .....
Публикувано: 13 June 2006 - 08:43

0 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители