Прехвърляне към съдържание

Ръководство: Как да вградим субтитри във видео

• Please log in to reply
154 отговора по тази тема

#151 Zig Zag

Zig Zag

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 55 Мнения:

Публикувано: 21 May 2012 - 17:26

Аз характера няма да си коригирам, но ти трябва да си коригираш поведението. Защото си писала, че регионалните ти настройки са български. Това не знам защо излъга. Може би ти ще ни отговориш...? :)

#152 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17690 Мнения:
  • Живущ в:Rapture

Публикувано: 21 May 2012 - 18:53

Хайде да се поукротите. Zig Zag, малко остро реагира.
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

#153 Lores

Lores

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 6 Мнения:

Публикувано: 21 May 2012 - 20:49

Никого не съм лъгала ! Нали за това сте вие тук ,защото внаете как се опряват проблемите , не да обиждате а да давате отговори .
Ако някого съм подвела съжалявам , но познанията ми за компютрите не са големи! А на теб Zig Zag само ще кажа , щом не можеш да се контролираш в разговорите си не ти е мястото в който е и да е форум!

#154 Zig Zag

Zig Zag

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 55 Мнения:

Публикувано: 21 May 2012 - 22:43

Това че ти се обиждаш - каква е моята вина? Вината си е твоя, сърбай си я като можеш. Че разиграваш всички без да ти мигне окото. Да казвам някаква лъжа - рабирам. Ама то е обратното! Хайде, толкова по въпроса, другия път няма и да те чета заради нехайството ти!

#155 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 17690 Мнения:
  • Живущ в:Rapture

Публикувано: 21 May 2012 - 22:45

След малко ще почистя темата от излишните коментари, така че не си правете труда да се храните повече.
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

1 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 1 гости и 0 анонимни потребители