delzard Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Някой може ли да ми обясни как да споделя интернета към лаптопа.Питах насам натам казаха ми да си купя кроснат кабел.купих си играх си 2 дена но нищо.Всичко точно, с 2 ланкарти барах каде ли не но неще и неще.Компютъра е на XP a лаптопа на Vista и нищо не мога да му резбера на тоя уиндолс.Моля помогнете че е спешна работата :( Интернета ми е такъв с име и парола. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Някой може ли да ми обясни как да споделя интернета към лаптопа.Питах насам натам казаха ми да си купя кроснат кабел.купих си играх си 2 дена но нищо.Всичко точно, с 2 ланкарти барах каде ли не но неще и неще.Компютъра е на XP a лаптопа на Vista и нищо не мога да му резбера на тоя уиндолс.Моля помогнете че е спешна работата :( Интернета ми е такъв с име и парола.Такъв с име и парола?What's that? Чекна ли в настройките на мрежата "Allow other network users to connect through this computer's Internet Connection"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delzard Публикувано Септември 11, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 11, 2009 чекнах ама пак неще :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 На Vista: Connect To->Set up a connection or network->Connect to the Internet->Broadband (PPoE) и въвеждаш името и паролата си. Ако и така не стане, виж си драйверите и за двете LAN карти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 delzard, тази тема е изяснена много добре във форума. Потърси темите, прочети и ще го направиш, сигурен съм. Обърни внимание на защитната стена на Vistata, ако използваш нея, да не блокира достъпа до основния компютър. Ако използваш друга стена, то виж и нейните настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delzard Публикувано Септември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Всичко изключих но като дам да отворя някой саит и ми исписва с огромни букви "Unauthorized"Накакви идеи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 За всеки случай да питам дали си видял тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 чрез рутер е най-лесно стига нет доставчиците да ти дадът да го ползваш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delzard Публикувано Септември 13, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2009 За всеки случай да питам дали си видял тази тема.Дам прочетох я но не ми помогна за съжаление.Дали проблема е защото лаптопа е на Виста а компютъра на ХР? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Дам прочетох я но не ми помогна за съжаление.Дали проблема е защото лаптопа е на Виста а компютъра на ХР?Не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Дам прочетох я но не ми помогна за съжаление.Дали проблема е защото лаптопа е на Виста а компютъра на ХР?Здравей dezard, Някой по-нагоре каза НЕ, но както един български журналист обича да казва "не, не ама ДА".Чети тези няколко теми:http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=5720http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=4251 Вътре в първата тема има препратки, които също няма да е зле да ги прочетеш. Погледни пост № 5-ти, май е подобен на теб...Уверен съм, че ще се справиш - то е толкова лесно, просто трябва да спазваш процедурата... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
itzo1994 Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Здрайвей dezard, Някой по-нагоре каза НЕ, но както един български журналист обича да казва "не, не ама ДА".Чети тези няколко теми:http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=5720http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=4251 Вътре в първата тема има препратки, които също няма да е зле да ги прочетеш. Погледни пост № 5-ти, май е подобен на теб...Уверен съм, че ще се справиш - то е толкова лесно, просто трябва да спазваш процедурата...LOL! На няколко места съм шервал интернет така и затова казах "не".Извинявам се за грешката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
delzard Публикувано Септември 17, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Опавих се.Сложих ХР на лаптопа и стана за по малко от минута.Тъпата Виста е била проблема.Благодаря за съветите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Септември 17, 2009 Report Share Публикувано Септември 17, 2009 Опавих се.Сложих ХР на лаптопа и стана за по малко от минута.Тъпата Виста е била проблема.Благодаря за съветите delzard,Радвам се, че си решил въпроса, въпреки, че си го направил като рязането на "гордиевият възел"! Не бягането от проблема е геройство, а неговото разрешаване! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост