Night_Raven Публикувано Февруари 8, 2010 Report Share Публикувано Февруари 8, 2010 Моделче? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Слав Зиколов Публикувано Февруари 10, 2010 Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 модела е DAV-DZ880W Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2010 Report Share Публикувано Февруари 10, 2010 Установяваме, че се поддържа DivX. Сега остава да установим точно как прехвърляш MKV в AVI. Какви видео и аудио формати съдържат AVI файловете? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defender359 Публикувано Март 23, 2010 Report Share Публикувано Март 23, 2010 Програмата е перфектна ,но имам един въпрос мога ли да махна черните лини ( да го разпъна 4:3 всичко в avi ) защотоникаде не намирам такава опция.мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
daniel1995 Публикувано Март 23, 2010 Report Share Публикувано Март 23, 2010 Даваш настройки на конвертиране и там на видео търсиш аспект и със стрелкичката настройваш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pepsita86 Публикувано Май 20, 2010 Report Share Публикувано Май 20, 2010 Здравейте С програмката си преработвам филми за телефона. Всичко си е ОК , но субтитрите ми излизат много раздалечени. Сега пробвам разни други настройки , за да видя дали ще се оправят... но все още няма резултат. Някаква идея ? Благодаря предварително ооо аз разреших проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TonyWolf Публикувано Май 21, 2010 Report Share Публикувано Май 21, 2010 Здравейте С програмката си преработвам филми за телефона. Всичко си е ОК , но субтитрите ми излизат много раздалечени. Сега пробвам разни други настройки , за да видя дали ще се оправят... но все още няма резултат. Някаква идея ? Благодаря предварително ооо аз разреших проблема няма да е зле да споделиш начина,по който е разрешен проблема.все пак това е основната идея на тоя форум... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Iliangr Публикувано Юни 15, 2010 Report Share Публикувано Юни 15, 2010 Кажи как разреши този проблем със субтитрите щото и на мен са ми много раздалечени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hakama Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 Рипвам си нормално (не съм пипал почти нищо по дифолт настройките) в MP4серии на Heroes (обикновените от 350МБ > 90-100MB) , и ги гледам на SE C510 , 320x240, 2.2" Обаче на по-тъмните участъци от картината се явява много дразнеща пикселизация?!Как може да се смекчи този ефект и от какво идва? http://store.picbg.net/pubpic/1F/BD/628b5cdc63df1fbd.bmp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 21, 2010 Report Share Публикувано Август 21, 2010 Можеш да пробваш с Xvid видео кодека и/или да включиш опцията "Кодиране в 2 прохода". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kimi Публикувано Август 31, 2010 Report Share Публикувано Август 31, 2010 С тази програма може ли да се конвертира формата 4:3 към 16:9? Имам предвид да отрязва части от 4:3 формата, а не само да го сплесква отдолу и отгоре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Август 31, 2010 Author Report Share Публикувано Август 31, 2010 Надявам се, че от снимките които ще приложа ще разбереш как да го направиш!http://store.picbg.net/thumb/3B/01/ee27125126ce3b01.jpg http://store.picbg.net/thumb/83/90/f91894d526808390.jpg http://store.picbg.net/thumb/9D/AE/b56cb22ca6d09dae.jpg http://store.picbg.net/thumb/86/8C/e1d062c875ea868c.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kimi Публикувано Септември 1, 2010 Report Share Публикувано Септември 1, 2010 Благодаря за отговора! Все пак, както и очаквах, картината само се сплеска, но в "Настройки" (не "Настройки на конвертиране") има опция за изрязване на картината и така се получава точно това, което ми трябва. : ))))) Програмата е невероятна наистина! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Септември 2, 2010 Report Share Публикувано Септември 2, 2010 Не знам защо толкова ви харесва Формат при положение,че всяка по-нова версия е с много повече бъгове от предната.С Формат изрязването е доста трудно и няма как да видиш,какво точно правиш,а и има много малко настройки за екрана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miro7519 Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 Здравейте,искам да конвертирам текстови файл .txt към mp3. Зарежда самият файл натискам бутона за конвертиране , но точно тогава ми изписва, че конертирането е "неуспешно". Във файла който искам да конвертирам пише "кадирано в UTF- 8", но вътре всичко си пише на кирилица. Ако някой може да помогне- големи благодарности. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост