GAD Публикувано Декември 30, 2013 Report Share Публикувано Декември 30, 2013 Избери друг шрифт.http://forums.softvisia.com/public/style_images/master/attachicon.gifЗаснемане.JPGизбрах пак ми излиза наклонене предния беше tahoma Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maria11 Публикувано Март 20, 2014 Report Share Публикувано Март 20, 2014 Здравейте.Реших да ползвам Format Factory за обединяване на видео файлове,но при обединяването звука излиза много забързан и нищо не се разбира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tmilanov Публикувано Февруари 8, 2015 Report Share Публикувано Февруари 8, 2015 Здравейте на всички знаещи и можещи. Може би ще е смешно на някои, които знаят как, но на мен ми е непонятно как да рипвам от ДВД например в AVI. Имам няколко ДВД филма, които искам да ги конвертирам и едновременно с това да ги събера в СД диск и както и да опитвам, колкото и да пробвам, не успявам да стигна до краен резултат. Явно има някаква тънкост, която аз не мога да я разгадая, но как да я разгадая, като съм един ГОЛЯМ лаик, да не кажа и по-силна дума. Ако може някой от вас да ми обясни, но по възможност "дума по дума", и с по-лесно смилаеми думички, че все още съм много назад с тази техника. Предварително благодаря на всички!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 8, 2015 Report Share Публикувано Февруари 8, 2015 Има ръководство точно за това, което се намира в същия раздел — тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Севи Санков Публикувано Май 9, 2016 Report Share Публикувано Май 9, 2016 Моля за помощ, носледвах всички стъпки внимателно и накрая когато искам да отворя конвертирания видеоклип в папката той не излиза. Преди да видя този форум ми се наложи да вградя субтитри и без да искам направих малка грешка. Изтеглих си видеоклипа и субтитрите без даискам отворих субтитрите с microsoft word и настроих ( без да искам) комютъра ми да отваря всеки един файл от този тип с word, мисля че за атова не ми се получава. Сега може ад съм изръсил голяма глупост , но си нямам никакво понятие от такива неща , Моля помогнете, защото ми е много важно да разбера как става. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2016 Report Share Публикувано Май 10, 2016 Какво значи „той не излиза“? Задаването на Word като основна програма за отваряне на субтитри не трябва да попречи по никакъв начин на успешното им вграждане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост