ИНЧОЛИНИ Публикувано Юни 21, 2012 Report Share Публикувано Юни 21, 2012 На D: са, по принцип. Направих ги в различни папки - пак не става. Отново е illegal file name.Това в чуждестранните форуми и аз го четох, но не ми свърши работа.В името на файла няма нито въпросителни, нито други знаци. Някои съм преименувала на кирилица, но не това е проблемът, защото и латиницата не я разпознава - в суров вид директно от камерата.В друг форум коментираха да се инсталира някакво си Shockwave_Installer_Slim.exe - направих го и пак не става.Просто не знам вече какво да направя... :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 22, 2012 Report Share Публикувано Юни 22, 2012 1. Опитай следното и папките и файловете да са на латиница. Да няма нищо на кирилица.2. Стартирай Format Factory с десен бутон, като администратор и после метни файла вътре, както е показано на ръководството - How to Convert MOD to AVI with Freeware3. С други разширения (видео файлове) има ли проблем? MP4, FLV, WMV към AVI, например? Тествай всичко по-горе и пиши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ИНЧОЛИНИ Публикувано Юни 22, 2012 Report Share Публикувано Юни 22, 2012 Човече, получи се! Направо ми иде да те разцелувам! Преименувах абсолютно всичко на латиница - от името на D: до името на всяка папка по пътя, в който запаметявам.Следвах стъпките в ръководството, което ми показа. Вероятно, обаче, сега като имената са латински, няма да има проблем да си го правя и по стандартния начин.Не съм пробвала с други разширения, защото нямам подходящи такива. Но и вече не ме притеснява, щом мога MOD от камерата.Лелееее, безкрайно съм ти благодарна! Не мога да повярвам, че само преименуването и на папките доведе до искания резултат! Сърдечно благодаря още веднъж! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
guest_user Публикувано Юни 23, 2012 Report Share Публикувано Юни 23, 2012 Имам проблем.Пише ми You need to install inside cod. помощ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 24, 2012 Report Share Публикувано Юни 24, 2012 Кога се появява това съобщение - при инсталиране, стартиране, конвертиране? Бъди по-конкретен, де! С ченгел ли да ти вадим думите от устата. Ти си този с проблема и е в твой интерес да си обясниш проблема максимално точно и ясно, за да може да ти се помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 25, 2012 Report Share Публикувано Юни 25, 2012 Имам проблем.Пише ми You need to install inside cod. помощ? Преинсталирай Format Factory, като не бързаш да натискаш Next.Не инсталирай Ask-туулбар и към края на инсталацията сложи отметка наInstall Inside codecs, после натисни Finish. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Demirov Публикувано Април 23, 2013 Report Share Публикувано Април 23, 2013 Здравейте, проблемът ми е следния.Искам да вградя субтитри в файл формат mp4 ( за да съм по конкртенGame.of.Thrones.S03E04.HDTV.x264-EVOLVE)за да мога гледам филм на тв, но кликвам върху всички към mp4 след това от менюто настройки задавам и субтитри (предполагам следвам инструкцийте точно), накрая старт ипроцеса започва, но стигне ли 90% спира и изписва неуспешно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Април 23, 2013 Report Share Публикувано Април 23, 2013 Възможно недостатъчно място из харда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Demirov Публикувано Април 24, 2013 Report Share Публикувано Април 24, 2013 Възможно недостатъчно място из харда.12,4 GB би трябвало да стигнат не знам все пак файлла е 400МБ . Има и друго пробвах да конвертирам файла в АVI тогава процеса завършва, но когато го пусна на тв-то ми изписва резолцията не се подържа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ConkoStefanov Публикувано Юли 10, 2013 Report Share Публикувано Юли 10, 2013 Здравейте ! Конвертирам си едни клипчета те са mp4 формат и са по 350mb към AVI но конвертира към 2-3 часа и ги сваля само някъде с по 10 мб и така с дни трябва да го правя за да станат към 150мб. Мога ли да настроя да конвертира с по 50-60 мб или повече самия файл да стане по малък от първия път? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юли 10, 2013 Report Share Публикувано Юли 10, 2013 Мога ли да настроя да конвертира с по 50-60 мб или повече самия файл да стане по малък от първия път? Конвертиране от AVI в MP4 е престъпление! Но и конвертирането от MP4 в AVI също е престъпление! Лично не бих ти помогнал да вършиш такива злолуми, но ще ти кажа, защото в момента трепиш рибата с многократно прекодиране. Може от един път като свалиш качеството от настройките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ConkoStefanov Публикувано Юли 10, 2013 Report Share Публикувано Юли 10, 2013 Не разбирам много от кой настройки ? от къде да вляза ? обясни по - подробно моля Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven1972 Публикувано Ноември 24, 2013 Report Share Публикувано Ноември 24, 2013 Здравейте ! Конвертирам клипчета за GSM 320x240 mp4. Защо ,едни от тях , въобще телефона не ги вижда на SD карта Докато други си вървят нормално . Настройките са еднакви. Къде бъркам? Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GAD Публикувано Декември 30, 2013 Report Share Публикувано Декември 30, 2013 Имам един въпрос : Как да настроя субтитрите да не ми са наклонени след вграждането им ( от типа italic) а да са изправени нормални ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Декември 30, 2013 Report Share Публикувано Декември 30, 2013 Избери друг шрифт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост