Jump to content

Ръководство за работа с Format Factory!

Препоръчан пост

На D: са, по принцип. Направих ги в различни папки - пак не става. Отново е illegal file name.

Това в чуждестранните форуми и аз го четох, но не ми свърши работа.

В името на файла няма нито въпросителни, нито други знаци. Някои съм преименувала на кирилица, но не това е проблемът, защото и латиницата не я разпознава - в суров вид директно от камерата.

В друг форум коментираха да се инсталира някакво си Shockwave_Installer_Slim.exe - направих го и пак не става.

Просто не знам вече какво да направя... :(

Сподели другаде

• Отговори 155
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

1. Опитай следното и папките и файловете да са на латиница. Да няма нищо на кирилица.

2. Стартирай Format Factory с десен бутон, като администратор и после метни файла вътре, както е показано на ръководството - How to Convert MOD to AVI with Freeware

3. С други разширения (видео файлове) има ли проблем? MP4, FLV, WMV към AVI, например?

Тествай всичко по-горе и пиши.

Сподели другаде

Човече, получи се! Направо ми иде да те разцелувам! :)

Преименувах абсолютно всичко на латиница - от името на D: до името на всяка папка по пътя, в който запаметявам.

Следвах стъпките в ръководството, което ми показа. Вероятно, обаче, сега като имената са латински, няма да има проблем да си го правя и по стандартния начин.

Не съм пробвала с други разширения, защото нямам подходящи такива. Но и вече не ме притеснява, щом мога MOD от камерата.

Лелееее, безкрайно съм ти благодарна! :)

Не мога да повярвам, че само преименуването и на папките доведе до искания резултат! :)

Сърдечно благодаря още веднъж! :)

Сподели другаде

Кога се появява това съобщение - при инсталиране, стартиране, конвертиране? Бъди по-конкретен, де! С ченгел ли да ти вадим думите от устата. Ти си този с проблема и е в твой интерес да си обясниш проблема максимално точно и ясно, за да може да ти се помогне.
Сподели другаде

On 6/23/2012 at 6:37 PM, guest_user написа:

Имам проблем.Пише ми You need to install inside cod. помощ?

Преинсталирай Format Factory, като не бързаш да натискаш Next.

Не инсталирай Ask-туулбар и към края на инсталацията сложи отметка на

Install Inside codecs, после натисни Finish.

post-16842-0-88567400-1340617765_thumb.png

Сподели другаде

• 9 months later...

Здравейте, проблемът ми е следния.

Искам да вградя субтитри в файл формат mp4 ( за да съм по конкртенGame.of.Thrones.S03E04.HDTV.x264-EVOLVE)за да мога гледам филм на тв, но кликвам върху всички към mp4 след това от менюто настройки задавам и субтитри (предполагам следвам инструкцийте точно), накрая старт ипроцеса започва, но стигне ли 90% спира и изписва неуспешно.

Сподели другаде

On 4/23/2013 at 9:04 PM, Zig Zag написа:

Възможно недостатъчно място из харда.

12,4 GB би трябвало да стигнат не знам все пак файлла е 400МБ . Има и друго пробвах да конвертирам файла в АVI тогава процеса завършва, но когато го пусна на тв-то ми изписва резолцията не се подържа.

Сподели другаде

• 2 months later...

Здравейте ! Конвертирам си едни клипчета те са mp4 формат и са по 350mb към AVI но конвертира към 2-3 часа и ги сваля само някъде с по 10 мб и така с дни трябва да го правя за да станат към 150мб. Мога ли да настроя да конвертира с по 50-60 мб или повече самия файл да стане по малък от първия път?   

Сподели другаде

On 7/10/2013 at 5:07 PM, ConkoStefanov написа:

Мога ли да настроя да конвертира с по 50-60 мб или повече самия файл да стане по малък от първия път?   

Конвертиране от AVI в MP4 е престъпление! Но и конвертирането от MP4 в AVI също е престъпление! Лично не бих ти помогнал да вършиш такива злолуми, но ще ти кажа, защото в момента трепиш рибата с многократно прекодиране. Може от един път като свалиш качеството от настройките.

Сподели другаде

• 4 months later...

Здравейте ! Конвертирам  клипчета  за GSM  320x240  mp4. Защо ,едни от тях  , въобще   телефона  не ги вижда на SD карта

Докато други си  вървят  нормално  . Настройките са еднакви. Къде бъркам?

Благодаря  предварително !

Сподели другаде

• 1 month later...
Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

• Създай ново...