MasterRalf Публикувано Май 26, 2006 Report Share Публикувано Май 26, 2006 88 метра ама и аз след около 20 опита и повече неще и неще :( Утре на трезва глава пак ще опитам.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Май 27, 2006 Report Share Публикувано Май 27, 2006 (Редактиран) Ясно. Аз съм най-зле. 3 метра, това е. Два опита и двата на 3-я метър - долу. Плочкова екзема и заспивам. Повече няма да се мъча. Редактиран Май 27, 2006 от ostavime Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
korn Публикувано Май 27, 2006 Report Share Публикувано Май 27, 2006 Наздраве на всички 44м от първия път цял рекорд Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KORTESS Публикувано Май 27, 2006 Report Share Публикувано Май 27, 2006 Ами аз 41 метра от втория опит, иначе първия едва 4. Но нали знаем , че след всяко падане ставаме по трезви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s1m3on` Публикувано Февруари 23, 2007 Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 На мен Неще да ми зареди страницата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 23, 2007 Report Share Публикувано Февруари 23, 2007 На мен Неще да ми зареди страницата. Същото !Ама ми направи впечатление името на сайта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост