danina Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Здравейте!Ровейки се днес из нета, попаднах на това. Предвижвайте се с помоща на мишката и се стремете да не падате, колкото е възможно по- дълго. Ето тук Тази забавна игричка на всичко отгоре ще се окаже и вярна. Аз издържах само 4 метра без да падна.Знам си, че алкохолът не ми понася, ама чак пък толкоз.Споделете и вие резултатите си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Втори опит: 54м. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Ехаааа,цели 33м. Защо ли е в действителност не мога да нося на алкохол.След една водка и вече съм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Grav Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Ми аз нося по принцип, ма няма проблеми и да падна на земята - продължавам на четири крака Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Ехаааа,цели 33м. Защо ли е в действителност не мога да нося на алкохол.След една водка и вече съм Една водка? Аз водка не съм близвал през живота си. Досега през почти 21-те си години съм пил само и единствено вино и бира. И то рядко. Аз от една бира и вече ми се позамайва главата, та камо ли от водка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Хм... и аз 54 метра.Чудно ми е, защо след като живея точно над кръчмата тръгнах по улицата, а не ползвах асансьора?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 25, 2006 Report Share Публикувано Май 25, 2006 Една водка? Аз водка не съм близвал през живота си. Досега през почти 21-те си години съм пил само и единствено вино и бира. И то рядко. Аз от една бира и вече ми се позамайва главата, та камо ли от водка. Е чак толкова... . Аз пия само водка и само една марка.Но ми се случва доста рядко, не си падам много по алкохола. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Май 25, 2006 Report Share Публикувано Май 25, 2006 Тази игричка е много яка. В един друг сайт постигнах 86 метра, но на 30тия опит май Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 25, 2006 Author Report Share Публикувано Май 25, 2006 Здравейте!Да ви се похваля- вече стигам до 24 метра. Така, както вървя до събирането на softvisia ще мога да пия чаша вино, май! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Май 26, 2006 Report Share Публикувано Май 26, 2006 О боже...аз на крака немога да стана...все съм в легнало положение... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Май 26, 2006 Report Share Публикувано Май 26, 2006 Wow, стигнах минах цели 66 метра от първия път. Човек да не повярва. Това май съм го играла и предиgala, под една водка разбираш нормална една бутилка от 700 или от 1000 мл.? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Май 26, 2006 Report Share Публикувано Май 26, 2006 Първви опит-54 метра С малко повече тренировки може и да подобря резултата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Май 26, 2006 Report Share Публикувано Май 26, 2006 Аз с мойте 5 метра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 26, 2006 Report Share Публикувано Май 26, 2006 gala, под една водка разбираш нормална една бутилка от 700 или от 1000 мл.? Имаш завидно чувство за хумор. Под една водка разбирам "100мл." Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Май 26, 2006 Report Share Публикувано Май 26, 2006 Имаш завидно чувство за хумор. Под една водка разбирам "100мл." Еее а пък аз в първия момент си помислих, че става за бутилка П.с. тъй де разбрах, че става за 100 мл...ама да става весело... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост