visio Публикувано Март 28, 2021 Report Share Публикувано Март 28, 2021 ^ Прикрепеният макрос не работи коректно, пробвах го, но не сполучих... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
milenk Публикувано Юни 13, 2021 Report Share Публикувано Юни 13, 2021 Трябва ми макрос, който да проверява формата ( кодировката ) на клетките в активния лист в диапазона - клетки А1:N до максималния брой с редове в които има данни и ако са UTF-8 кодировка да ги конвертира в ANSI. Моля за помощ от тези, които разбират и желаят да помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ashko2 Публикувано Декември 28, 2022 Report Share Публикувано Декември 28, 2022 Здравейте, Имам нужда от макрос, който да изичсти съдържанието на клетките от D4 до O20 Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
klain Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Здравейте. Отново имам нужда от помощ. Прикачила съм файл за по-лесно. Имам софтуер, който ми изважда информацията от клетка А1 до Е9. Трябва ми формула, след попълване на информацията по месеци /от януари до декември текущата година/ в колона R да ми се попълни отпуската, която остава на служителя за предходна година и след изчерпването ѝ, да се попълва вече колона S. Т.е. напр. конкретно за Иван Иванов - той има 3 дни неизползван отпуск за 2023. Да се попълни колона R до 3 дн и следващите дни да се прехвърлят в колона S. Като се има предвид обаче, служителя може да не си вземе отпуската наведнъж, т.е. трябва да се сумират дните, от колони F до Q. Дано съм обяснила правилно. Благодаря на отзовалите се. отпуск.xlsx Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост