vencisky Публикувано Юли 29, 2017 Report Share Публикувано Юли 29, 2017 Има и друго решение с EasyBCD http://itremont.info/microsoft-windows/windows-7/50-mozhno-li-v-menyu-zagruzki-udalit-zapis-windows-7-loader-xe/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Юли 30, 2017 Report Share Публикувано Юли 30, 2017 Значи ползваш пипан имидж с вградено автоматично активиране.Внимавай като ползваш EasyBCD да не забравиш да сложиш отметка на Windows 7 - т.1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Декември 11, 2017 Report Share Публикувано Декември 11, 2017 Здравейте, искам да преинсталирам стар компютър. Със същата система(Win7 х 64). Но не ми излиза никакъв екран на БИОС. А не стартира ДВД-то. Пробвах с F2 и бутон del , но не стана. Самато система мноого бавно стартира. Явно е заразена и повредена. Как да форматирам хард диска така, пробвах със старт от направо през Windows-a, става но като ме попита къде да инсталира и няма опция да се форматира хард-диска. Може би ако искам по този начин, да изтрия всичко на другия дял (без уиндоуса), да се пробвам да форматирам с ДВД вътре в записвачката и тогава там да инсталирам новия Windows? Дайте съвет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Декември 11, 2017 Report Share Публикувано Декември 11, 2017 На доста ракии си @abracadabra, но то си е твоя работа. Постарай се, когато пишеш във форуми да се въздържаш след пиенето, защото никой няма да те разбере. И без това не знаеш какво вършиш, какво остава да обясниш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Декември 12, 2017 Report Share Публикувано Декември 12, 2017 Здравейте, искам да преинсталирам стар компютър. Със същата система(Win7 х 64). Но не ми излиза никакъв екран на БИОС.Здравей,колко е стар не се знае, но кажи някакъв модел, за да достигнеш до bios, пробвай с F6, F8, F10, все някъде ще се покаже този bios.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Декември 12, 2017 Report Share Публикувано Декември 12, 2017 за да достигнеш до bios, пробвай с F6, F8, F10, все някъде ще се покаже този bios. F11 и F12 къде ги остави? И с тях се влиза в биос.Абракадабра, томболата ще те направи печеливш след максимум 8 опита от рестартирания и хлопане по клавишите. Ако ти се смеят отстрани и се съмняват във възможностите, кажи им културно, че при различни компютри е различен начина и няма как да знаеш техния какъв е. Просто чукай по клавиатурата точно като маймунките на принципа проба-грешка и всичко ще дойде топ.... Все едно сега се учиш, те и спецовете така подхождат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 12, 2017 Report Share Публикувано Декември 12, 2017 Също така е възможно да се показва меню и с клавиш Esc. Обикновено има някъде някакъв надпис на екрана по време на зареждането кой клавиш трябва да се натисне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Декември 12, 2017 Report Share Публикувано Декември 12, 2017 Това би трябвало да ти помогне: del при стартиране – AMI, AwardEsc при стартиране – ToshibaF1 при стартиране – Toshiba; Phoenix;F2 при стартиране – NECF10 – CompaqIns при стартиране – IBM PS/2s w/ Reference PartitionReset два пъти – Някои компютри на DellAlt Enter – DellCtrl-Esc – GeneralCtrl Alt Esc – AST Advantage, Award, TandonCtrl Alt + – GeneralCtrl Alt S– PhoenixCtrl Alt Ins – Zenith, PhoenixCtrl S – PhoenixCtrl Shift Esc – Tandon 386 Или тук http://ivytechnoweb.net/kak-se-vlisa-v-bios/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Декември 12, 2017 Report Share Публикувано Декември 12, 2017 Благодаря, ще пробвам и пиша тук какво съм направил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 2, 2018 Report Share Публикувано Януари 2, 2018 Така, да докладвам. Явно има проблем с машината (или аз не се справям). Пробвах с всички варианти. Не става. Може ли да се пробвам да направя инсталацията от ДВД-то през Windowsa(т.е. диска се стартира и от менюто му ме пита къде да инсталирам новия Win 7, дава на диск "С", и т.н.). Очаквам да изтрие стария Windows. А на другия дял на харда ще се опитам с инсталационния диск вътре да го форматирам. Този компютър нищо няма важно на него, а има вируси и цялата операционна система не работи никак добре. Или пък имам един "жив4 диск на Убунту, и с него също да пробвам и т.н. Просто не мога да настроя БИОС-а, да стартира ДВД-устройството. И така.... Дайте идея. С бутоните не стана. П.П.Не знам как да проверя и какво е дъното за да разберем какъв е БИОС-а. С програмката АИДА змам, но пък не мога да я инсталирам на машината. С Уиндоуса не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 2, 2018 Report Share Публикувано Януари 2, 2018 Дънната платка можеш да я провериш например и с HWiNFO и CPU-Z. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 4, 2018 Report Share Публикувано Януари 4, 2018 Ще пробвам отново. Няма да се откажа и ще го преинсталирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Януари 4, 2018 Report Share Публикувано Януари 4, 2018 Ще пробвам отново. Няма да се откажа и ще го преинсталирам. Хайде за следващия месец (втория по ред) - втори опит. За половин година имаш 6 опита общо, изчислих ги. Докато се наумуваш как се инсталира Windows 7, системата ще излезе от употреба. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 7, 2018 Report Share Публикувано Януари 7, 2018 Добре. Уди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vboyadzhiev60 Публикувано Октомври 5, 2018 Report Share Публикувано Октомври 5, 2018 Здравейте, от онзи ден от Майкрософт пуснаха нов ъпдейт на WINDOWS 10, версия 1809. Поне 4 пъти се пробвах да я надстроя на компютъра, но непрекъснато дава грешки и инсталацията прекъсва на 81% зареждане. Иначе помощникът за надстройка ми дава, че компютърът ми е съвместим, дисковото пространство позволява надстройката и РАМ паметта също е наред /8 гигабайта/. Няколко пъти давах поправка на ъпдейтите от настройките на WINDOWS, и там всичко е наред, но нищо не става пак! Имал ли е някой този проблем? Да не би тази надстройка даа не е доразработена от МАЙКРОСОФТ все още? Моля, ако при някой е имало този проблем нека напише, предварително благодаря! Вече не зная кого да попитам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост