Night_Raven Публикувано Юли 20, 2016 Report Share Публикувано Юли 20, 2016 А ти не обърна ли внимание, че отговаряш на коментар отпреди 11 месеца? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vboyadzhiev60 Публикувано Юли 20, 2016 Report Share Публикувано Юли 20, 2016 Оооо, да, много се извинявам! Наистина сега видях, че е отпреди 11 месеца. Само исках да попитам дали ще има статия и за WINDOWS 10 - поддръжка, инсталация и други проблеми по него? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 20, 2016 Report Share Публикувано Юли 20, 2016 Не знам за какви проблеми става въпрос. Иначе за инсталация не знам дали ще има. Ники ги правеше тези статии, а той е зает. Аз също нямам много време, а и предпочитам да се занимавам с други статии, които намирам за по-наложителни и/или интересни за мен на този етап. Така че нищо не мога да обещая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Krasimira Toneva Публикувано Август 13, 2016 Report Share Публикувано Август 13, 2016 Здравейте! Имам проблем с преисталацията на лаптопа ми с windows 7 .Той е сони вайьо.Не разбирам много от компютри ,но ми трябва преисталация .Но това което ми показвате как да я направя , не ми дава по този начин .Като вляза в bios, няма тези данни за CD or DVD.И не мога задействам диска ми с windows за да започна , да го преинстелирам , Моля ви , за помощ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 13, 2016 Report Share Публикувано Август 13, 2016 Диска инсталационен ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Krasimira Toneva Публикувано Август 13, 2016 Report Share Публикувано Август 13, 2016 ето това ми е bios , и никъде не виждам , това което е показано за да мога да задействам диска с сwindows да тръгне.Какво да правя , нямам идея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 13, 2016 Report Share Публикувано Август 13, 2016 Пробвайте да натискате бутона F11 или F12, за да буутнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Krasimira Toneva Публикувано Август 13, 2016 Report Share Публикувано Август 13, 2016 качен е windows него , мисля , че не е оргинален windowsДиска инсталационен ли екачен е windows на него Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 13, 2016 Report Share Публикувано Август 13, 2016 Не съм питал дали има windows. Като първо буутващо у-во е зададено Internal Optic Disk Drive, което е CD/DVD. Просто при стартиране на лаптопа натискайте бутона F11 или F12, за да буутнете(стартирате инсталацията на windows). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Krasimira Toneva Публикувано Август 13, 2016 Report Share Публикувано Август 13, 2016 Пробвайте да натискате бутона F11 или F12, за да буутнете.ще пробвам Не съм питал дали има windows. Като първо буутващо у-во е зададено Internal Optic Disk Drive, което е CD/DVD. Просто при стартиране на лаптопа натискайте бутона F11 или F12, за да буутнете(стартирате инсталацията на windows). сега ще опитам не става по този начин.а бихте ли ми помогнали зная , че може да се влезе в моя компютър чрез вашия и да се види какъв е проблема .Не ми работи почти нищо , като .wi-fi , bluootut какво ли още не .показва ми ,че c диска е пълен постоянно , и не мога да правя почти нищо , просто му трябва преистелация Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 13, 2016 Report Share Публикувано Август 13, 2016 Ми аз и да вляза през Team Viewer няма как да ви го преинсталирам. Мога само да видя, кое и защо не работи и да се опитам да го оправя. А сигурни ли сте, че диска, с който се опитвате да преинсталирате Windows е инсталационен? Откъде го взехте? Вие ли го записвахте? Ако да как? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Krasimira Toneva Публикувано Август 13, 2016 Report Share Публикувано Август 13, 2016 Ми аз и да вляза през Team Viewer няма как да ви го преинсталирам. Мога само да видя, кое и защо не работи и да се опитам да го оправя. А сигурни ли сте, че диска, с който се опитвате да преинсталирате Windows е инсталационен? Откъде го взехте? Вие ли го записвахте? Ако да как?приятел ми го записва , с него е преинтелирано вече няколко пъти , добре влезте . тази програма я имам на компа , можем ли да опитаме Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 13, 2016 Report Share Публикувано Август 13, 2016 Имате лично съобщение.Снимайте в BIOS, прозорец Security и прозорец Exit. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 14, 2016 Report Share Публикувано Август 14, 2016 Понеже продължихме през Team Viewer, ще напиша какво направих. В диск "C" имаше свободно място около 2-3MB. Стартирах Disc Cleanup, но не помогна. Пробвах да изтрия точките за възстановяване, но нямаше такива. Спрях хибернацията, но се освободиха само 3ГБ. Пуснах CCleaner и освободи около 60Гб временни файлове, файлове от windows update и кеш файлове. Направих оптимизация с Autoruns, спрях излишния софтуер, който стартираше със системата. Както и спрях някои задачи от Task Scheduler.Спрях Windows update и Windows Defender.Скайп не се инсталираше, затова изтрих папката от AppData и сложих скайп версия 6.Bluetooth и Wi-Fi не работеха, но проблема беше, че потребителката ги е спряла от копчето на корпуса на лаптопа. След като пуснахме Wi-F и Bluetooth, windows не искаше да се свърже с мрежата, затова я изтрихме от листата със запаметените мрежи и я добавихме наново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Giggio Публикувано Февруари 2, 2017 Report Share Публикувано Февруари 2, 2017 Здравейте!Опитах да преинсталирам 7 -ца на тази Тошиба (Satellite L50-B-1MC),но се натъкнах на неочакван проблем. Минава екранът от т.3.1. и остава само на черен екран и показалец на мишка.И така вече трети час... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост