donlaci Публикувано Март 10, 2010 Author Report Share Публикувано Март 10, 2010 Ето ме пак на линия?!!След дългомесечна борба,с моята машинка,реших да го занеса на друг сервиз.Обясних им какъв е проблема( описан по-нагоре в статията),и им казах че гаранцията не ме интересува,и да направят всички тестове на машината,които са нужни,за което ще си платя - естествено!След 1 ден ми се обадиха да отида да си го пребера,че бил готов!? ( забравих да кажа ,че го занесох така както беше се спекъл-без да му правя поредната пре-инсталация)Оказа се,че проблема бил в сата-кабела(бил раздут куплунга на самия кабел и не контактувал както трябва). Това е по техни обяснения.Цялата тази работа ми струваше 16.50 лв. За сега машината работи без проблем,но ще изчакам още 2-3 седмици да видим как ще е,и пак ще пиша. Дано темата е полезна,за някой с подобен проблем. Благодаря на всички,които се опитаха да ми помогнат със съветите си!!! Венци ( Night_Raven)-огромно благодаря!!! Ще продължавам да следя темата и целият форум разбирасе! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост