sotkata Публикувано Януари 28, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2009 Бе човек аз те питам какво да пиша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
piton357 Публикувано Януари 28, 2009 Report Share Публикувано Януари 28, 2009 Свали си мемтест 86+от тук,,запиши го на дискета,влез в биоса,задай за първо бутващо устройство флопито,ръчни дискетата в него,рестартирай компютъра и остави да извърти 4-5 сета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sotkata Публикувано Януари 28, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2009 Нямам флопи само кажи на полето какво да пиша "Enter megabytes of ram to test" и ще направа теста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
piton357 Публикувано Януари 28, 2009 Report Share Публикувано Януари 28, 2009 Ами няма да направиш нужният тест без флопи.BTW,много подценяван хардуер.Струва десетина лева,морално остарял,а спестява неприятности. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sotkata Публикувано Януари 29, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2009 Кажете друга програма тогава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 29, 2009 Report Share Публикувано Януари 29, 2009 Какъв е проблемът с Memtest86+? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sotkata Публикувано Януари 29, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2009 Незнам колко да пиша в полето както съм казал по нагоре а нали искаше скрийн с натоварването с програмата prime95. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sotkata Публикувано Януари 31, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2009 До тук ли бяхме ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 По-скоро ние трябва да питаме това. Не каза какво стана с резултатите от Memtest86+. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 моля за помощ ,че машината е нова.Go to the top of the page + Щом е нова машината защо не я занесеш в сервиза,предполагам е в гаранция. Забиването може да се дължи както на софтуерен,така и на хардуерен проблем. Ще се изпишат страници със съвети и препоръки и накрая да не можем да ти помогнем... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sotkata Публикувано Януари 31, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Частите са взети от Жар те ме питаха дали те да ми го сглобят аз отказах ако го откарам дали ще ми вземат пари? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Частите са взети от Жар те ме питаха дали те да ми го сглобят аз отказах ако го откарам дали ще ми вземат пари?За тези дни вместо да губиш време,трябваше да преинсталираш уина и на чиста инсталация да тестваш всеки един компонент.Нищо чудно нещо да се е омазало,въпреки,че уина е наскоро инсталиран...предполагам.Имал съм подобен проблем.Та по въпроса,При форматирането и инсталирането на уина,ако има проблем с рама на 90 % съм сигурен,че ще се види.Но както и да е.След като нямаш възможност с мемтест 86+ да тестваш,тествай с мемтест 3.8.Ще си проличи ако има проблем.Пускаш all unused ram.Теста няма да се стартира и ще ти покаже на прозорчето колко копия на теста да пуснеш.Примерно 2 копия по 1400 мб,но чети какво ти пише на прозорчето на програмата.Оставяш го да тества поне до 2000% за да си сигурен,че не е това проблема.Ако няма грешки след това тестваш с prime 95.Оставяш го поне 4-5 часа.Ако и там всичко е ок подкарваш видео картата.Пускаш ати тоолс да тества за артефакти.Оставяш го поне 30 минути.Furmark... с него бъди по-внимателен.Ако го пускаш не го оставяй без наблюдение,защото нагрява видео картата доста и може да я повреди.Пускаш перката на видеото на 90 % да върти,че да не останеш без видео.Това е общо взето от мен.Дано не е хардуеърен проблема,че знам какво занимаване е.Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sotkata Публикувано Февруари 1, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Защо като задам на МемТест 4096 неиска да тръгне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Защо като задам на МемТест 4096 неиска да тръгне????Пускаш мемтест 3.8.Пишеш в прозореца 1400.Стартираш го.Пускаш още едно копие на мемтест .И в него пишеш 1400.Стартираш и него.Преди това спираш всички програми,браузъри,торенти,скайп.Ще тества доста часове докато стигне 2000%,затова ти препоръчвам вечерта да го пуснеш.Надявам се да си ме разбрал.Ако си клоквал системата махни клока преди това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Февруари 1, 2009 Report Share Публикувано Февруари 1, 2009 Частите са взети от Жар те ме питаха дали те да ми го сглобят аз отказах ако го откарам дали ще ми вземат пари? Aми направил си грешка и е трябвало да ти направят сглобката и да я тестват- така нямаше да имаш тия проблеми.Частите са в гаранция за определен период от време. Закарай го на сервиз да установат проблема да го тестват и след,като го намерят занеси деф.част от там където е закупена дано и признаят гаранцията... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост