nedo7508 Публикувано Декември 30, 2008 Report Share Публикувано Декември 30, 2008 Здравей Ozic виж тук.Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 30, 2008 Report Share Публикувано Декември 30, 2008 Ето три възможни онлайн магазини:Ozone.bgOrderbg.comGoGo.netНе съм пазарувал от тях (или от други магазини) обаче, така че не мога да кажа колко надеждни са.Алтернатива на такива магазини е eBay (може би немския, защото ще е по-наблизо заради доставката), където също трябва да се продават нови плеъри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 30, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2008 Благодаря за информацията. Два от тези магазина ги бях намерил, но третия не. Намерих и още някакви БГ сайтове, където предлагат този продукт. Прави ми впечатление, че цената е доста висока :(. В повечето сайтове е 250-265 лв само в единия, от посочените от теб сайтове, е 235. В американския сайт струва 100$. Не очаквах да има разлика в цената от 100 лв. Тия дни ще взема окончателно решение и другата година ще се похваля . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 30, 2008 Report Share Публикувано Декември 30, 2008 Цените и мен ме учудват. Аз взех моя Fuze 2GB (не ми трябваше повече капацитет) с радио от eBay.de за около 75 евро с доставката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 30, 2008 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2008 Ето го и последното ми решение: SONY NWZ-S638F. Доста сайтове прерових, доста сравнения направих между цени и характеристики, много мнения прочетох (специални благодарности на Night_Raven) и стигнах до извода, че 8 ГБ са напълно достатъчни за музика, снимки и клипове. Не ми трябват разни системи за шумоподтискане, блутуут и други такива, защото моделите са с 100 лева по-скъпи. Моделите с памет 16 ГБ са също с 100 лева по-скъпи. От всички сайтове, които предлагат модела за спрях на ТОЗИ, защото цената е по-евтина от други места, а единственият сайт, в който този модел е с 30 лева по-евтин, се оказа, че не е коректен (прочетох мнения на хора пазарували от него). Ще обходя и магазините и ако не го намеря на по-ниска цена ще си го поръчам от сайта. Не знам какво има в кутията, защото в сайта доставчик не пише, но не ми се вярва да си присвоят нещо от комплекта и после да го продават като отделен аксесоар . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост