mavro Публикувано Ноември 17, 2008 Report Share Публикувано Ноември 17, 2008 Чудесно. А опита ли да преинсталираш драйверите както е описано в тази тема? Night_Raven, благодаря ти за отзивчивостта,но не се налага преинсталация на драйвери ,защото нещата се оправиха. И аз не знам как. Сетих се, че преди два дни правих ъпдейт на Real Player и си помислих,че може да има някаква връзка с проблема,защото при ъпдейта се инсталираха и някакви кодеци към инсталираните преди това DivX кодеци. Реших да деинсталирам player-a и DivX кодеците снощи и изключих компютъра. Тази вечер пускам компютъра и виждам,че всичко си е наред. Не го свързвам с иключването на компютъра,защото вчера след като забелязах проблема два пъти правих рестарт по други причини. Според тебе възможно ли е ъпдейта да омаже нещата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 17, 2008 Report Share Публикувано Ноември 17, 2008 Невъзможни неща няма, но не би трябвало обновяване на програма да причинява такива проблеми. Говоря по принцип разбира се. Ако създателите на дадена програма са кретени/идиоти, могат да съсипят доста неща, без да го съзнават. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Ноември 24, 2008 Report Share Публикувано Ноември 24, 2008 Night_Raven, благодаря ти за отзивчивостта,но не се налага преинсталация на драйвери ,защото нещата се оправиха. И аз не знам как. Сетих се, че преди два дни правих ъпдейт на Real Player и си помислих,че може да има някаква връзка с проблема,защото при ъпдейта се инсталираха и някакви кодеци към инсталираните преди това DivX кодеци. Реших да деинсталирам player-a и DivX кодеците снощи и изключих компютъра. Тази вечер пускам компютъра и виждам,че всичко си е наред. Не го свързвам с иключването на компютъра,защото вчера след като забелязах проблема два пъти правих рестарт по други причини. Според тебе възможно ли е ъпдейта да омаже нещата? Радоста ми беше кратка. Горния проблем отново се появи. Направих преинсталация на драйвери по твоята тема, която ми препоръча. Няма ефект-проблема продължава.Предложиха ми този вариант Отваряш services.msc, намираш Windows Audio ->Properties -> Recovery. В трите поленца задаваш Restart the Service, Fail Counter на 9999.. Това го направих и в момента съм в процес на изпитание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 24, 2008 Report Share Публикувано Ноември 24, 2008 Това не е решение на проблема, а по-скоро заобикаляне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост