Night_Raven Публикувано Юни 20, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2009 А как точно рипваш въпросното DVD? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kibrita Публикувано Юни 20, 2009 Report Share Публикувано Юни 20, 2009 Ми както е описано с Gordian Knot Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 20, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2009 А сигурен ли си, че правилно посочваш настройките в DGMPGDec? Можеш да конвертираш филма с Auto Gordian Knot и да видиш дали ще има проблем. Само с един филм в NTSC ли си опитвал или повече?Разминаването константно ли е през целия филм или постепенно се увеличава? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kibrita Публикувано Юни 21, 2009 Report Share Публикувано Юни 21, 2009 А сигурен ли си, че правилно посочваш настройките в DGMPGDec? Можеш да конвертираш филма с Auto Gordian Knot и да видиш дали ще има проблем. Само с един филм в NTSC ли си опитвал или повече?Разминаването константно ли е през целия филм или постепенно се увеличава? Като за начало както казах каквото е написано горе такова правя, не съм си измислял мой настройки и непропускам нищо. С всичка NTSC който съм пробвал става така , ся пак пробвам давидя как е разминаването защото не съм обърнал голямо внимание как е дали е константно или постепенно се увеличава. Такаче след този рип ще ти кажа как е разминаването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kibrita Публикувано Юни 22, 2009 Report Share Публикувано Юни 22, 2009 разминаването става постепенно отначало няма никакво разминаване а в края немога да раззбера дали думите изпреварват картината или картната изпреварва думите а има и още една грешка която ми дава с DGindex и тази грешка само пак при NTSC http://store.picbg.net/pubpic/E5/05/b110c92b8e7ee505.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 22, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 22, 2009 Ти опитвал ли си да рипнеш и по двата пътя - кликайки Да и Не?С актуални версии ли си на програмата? Обновил ли си DGIndex? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kibrita Публикувано Юни 22, 2009 Report Share Публикувано Юни 22, 2009 Ти опитвал ли си да рипнеш и по двата пътя - кликайки Да и Не?С актуални версии ли си на програмата? Обновил ли си DGIndex? да ти кажа чено не съм пробвал да рипвам с да и с не само с да съм рипвал ся ще се пробвам с не да рипна да видим какво ще стане. Нищо не съм обновявал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bradat Публикувано Юни 25, 2009 Report Share Публикувано Юни 25, 2009 Привет , Имам следния проблем ......... след рипване с DVD Decrypt звука избързва с 15 сек. В началото на DVD има зашити няколко .vob с номер vts_6 ,vts_9,vts_15 (това са надписите за пиратстването) и други подобни , а филма е в vts_1 .Изместването на звука в DVD-lab PRO 2 не дава желания ефект ,звука си остава на същото място . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 25, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2009 Привет , Имам следния проблем ......... след рипване с DVD Decrypt звука избързва с 15 сек.Т.е. декриптваш даден DVD филм на твърдия диск и след това го пускаш от твърдия диск с някой плеър и има десинхронизация?Ако е така, при възпроизвеждане на филма директно от DVD диска има ли проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bradat Публикувано Юни 25, 2009 Report Share Публикувано Юни 25, 2009 Т.е. декриптваш даден DVD филм на твърдия диск и след това го пускаш от твърдия диск с някой плеър и има десинхронизация?Ако е така, при възпроизвеждане на филма директно от DVD диска има ли проблем? с DVD няма проблем всичко си е ОКпроблема е само в тези няколко vob за пиратството и едни 36 секунди лого на DOLBY DIGITAL,същото се получава и с AutoGK .Най-лошото е ,че и в DVD-lab PRO 2 дръпването на звука не помага Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 25, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2009 Момент. Искаш да кажеш, че със самия филм няма проблеми с десинхронизация, а проблемът е само с логото на Dolby Digital и антипиратския клип? Ако е така, толкова ли са ти важни? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bradat Публикувано Юни 25, 2009 Report Share Публикувано Юни 25, 2009 Естествено не ми пука за тех. Но отместването е равно на сбора от тяхното време.И не ми е ясно защо се получава така, до сега не съм имал подобен проблем.Срещал съм подобен проблем с AutoGK но с DVD Decrypter не се е случвало Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dakan Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Мързи ме да измислям някакво по-специално заключение. А и се съмнявам някой да ги чете заключенията. Та,... надявам се да съм бил полезен и да сте научили нови неща. Приемат се различни препоръки и идеи за обогатяване и подобряване на материала.Имам предложение за заключение, защо се надявах че ще видя такова. Свикнал съм романите, които чета да имат заключения. А тоя направо ме разплака. Какъв живот има само един прост филм и през какво минава докато не пасне на едно малко тъпо CD. Чак се разплаках :'( . Ама края ти куца. Трябва да е нещо от руда на - "И после записвате филма на диска/дисковете и живеете мирно и щастливо до следващия филм, когато от ново ще искате си пръснете мозъците след изчисления и чакалене на резултати. " Но иначе статията е най-подробната, която съм виждал по въпроса. На мен лично не ми трябват чит-чат лафове, уводи и заключения, прахосват място от Интернет пространството, всеки път когато пишеш повече от нужното в пост на форум, някое малко хлапе плачe, защото не може да постне "lOl" или "10x" някъде си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceconikolov Публикувано Септември 29, 2009 Report Share Публикувано Септември 29, 2009 Здравейте,искам да питам защо не ми дава да избера субтитри?Полето за избор ми стои празно, а двд има бг субтитри.http://store.picbg.net/pubpic/34/95/41d7115b5b0e3495.JPGБлагодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 29, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 29, 2009 Явно не е рипнато както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост