-TEN4O- Публикувано Януари 12, 2010 Report Share Публикувано Януари 12, 2010 Искам да попитам имали начин за архивиране на данните при опера,както при Мозилата(MozBackup) За паролите търсиш фаила wand.dat и си го запазваш където искаш на сигурно място за букмарките спийд дайла и т.н.т. стартираш Опера Линк и си правиш акаунт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Януари 18, 2010 Report Share Публикувано Януари 18, 2010 Искам да питам само при мен ли е така и има ли решение на това ==>> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Януари 18, 2010 Report Share Публикувано Януари 18, 2010 При мен си е добре:http://store.picbg.net/thumb/4A/8E/67197e1ecbb54a8e.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 18, 2010 Report Share Публикувано Януари 18, 2010 @-TEN4O- - И при мен въпросната опция липсва. Все пак, това е Pre-alpha 10.50.3199.http://i50.tinypic.com/2ajc215.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 16, 2010 Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 Здравейте. Реших да пробвам новата бета на опера. Обаче има един ''малък'' проблем, който е на път да ме откаже от този браузър. Всички отметки, които са в личната ми лента са нечетливи, заради аерото. Ето и нагледно за какво става въпрос. Горните две ленти са четливи, но на отметките не можаха ли да го направят да е като на горните две. След няколко минути ползване на браузъра, имам чувството , че са ми светили с прожектор в очите. Някакво решение на проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Февруари 16, 2010 Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 Смени си скина с класическия от версия 9 . Аз лично така правя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 16, 2010 Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 Смени си скина с класическия от версия 9 . Аз лично така правя.Същата работа с всеки друг скин. Направо да мина на версия 7.43 викаш. edit: а има ли начин да прехвърля отметките и паролите от опера към мозила? Казвайте, че се видях в чудо с тази нова бета на опера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Февруари 16, 2010 Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 Абе и аз си искам стария статус бар ама няма ! Тоя път са се "постарали" и са надминали и FF по недомислия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 16, 2010 Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 edit: а има ли начин да прехвърля отметките и паролите от опера към мозила? Казвайте, че се видях в чудо с тази нова бета на опера.За паролите не знам, но се съмнявам. За отметките мисля, че можеш да ползваш съответната функция за внасяне в Mozilla Firefox. Абе и аз си искам стария статус бар ама няма ! Тоя път са се "постарали" и са надминали и FF по недомислия.Ако е бъг, евентуално може да бъде отстранен във финалната версия. А иначе дали са надминали Firefox по недомислия не знам, но са минали всички останали по скорост: Opera 10.5 grabs browser speed crown. За мен това е по-важно от разни там шарении и картинки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
-TEN4O- Публикувано Февруари 16, 2010 Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 Новия им статус бар така играе и подскача че през повечето време си отвличаш вниманието с него.А пък ако само бързина беше достатъчна щяхме да караме на текстови браузъри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 16, 2010 Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 Ами, чудесно, но аз не ползвам status bar така или иначе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Февруари 16, 2010 Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 И аз току що тества новата Opera и наистина скоростта чупи рекорди! Все едно запаметява кои елементи ги има в предната страница и в настоящата не ги зарежда, а само променя новите - ефекта е подобен на web страница с фреймове (тези две неща нямат нищо общо. Просто давам някакъв вид сравнение).Но наистина има доста бъгове за оправяне. В началото най ме изнерви, че са решили да сложат този досаден бутон горе вляво, който стана много модерен с въвеждането на Vista или Win7 (не се сещам точно, защото избягвам да ги ползвам). Добре, че са оставили опцийка да се върне стандартният изглед. Ами това е. Да се надяваме, че във финалната версия всичко ще е ОК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 16, 2010 Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 Наистина бетата на опера е много бърза(не че другите не са). Бъгове...не открих за краткото време през което я ползвах. Но това аеро в личната лента вади очи, което поне за мен е достатъчна причина, да се върна на финалната версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост