suchmo Публикувано Юли 10, 2008 Report Share Публикувано Юли 10, 2008 От къде се настройва за да бъде браузър по подразбиране и да ми отваря винаги с него! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 10, 2008 Report Share Публикувано Юли 10, 2008 Tools -> Preferences... -> Programs -> слагаш отметка на Check if Opera is the default browser on start-up. Кликаш Details... и избираш за кои файлове и протоколи да ти е основният. Кликаш OK и рестартираш Opera. И все пак Opera е трябвало да те пита още с първото си стартиране. Ако това не помага, изтегли и инсталирай SetBrowser (42KB). Стартирай я. Горе вляво избери Opera / other. Кликни бутон Preferences и сложи отметки на всички опции. Кликни Specify location... и посочи Opera.exe. Готово. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Юли 10, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2008 Благодаря много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 За да не отварям нова тема ще питам тук: има ли начин да изключа торент клиента на операта, защото при всяко теглене ми се налага да стартирам и лисицата, за да стартирам тегленето с торент клиента, който ползвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 Пишеш горе opera:config и там търсиш секция Bittorent и махаш отметката на Enable , даваш Save и си готов, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Август 1, 2008 Report Share Публикувано Август 1, 2008 Ееййй, човек да не ви пита за нещо...Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
МакЛамер Публикувано Октомври 11, 2008 Report Share Публикувано Октомври 11, 2008 А аз искам да питам - може ли да се смени фона на страницата която отварям с опера на нещо различно от бяло и да се запази структурата на текста и страницата? Пробвах настройките в опцията: Стил и нищо не става - ако сменя цвета, текста на страницата става разтеглен надолу и има само по две три думи на ред - ако се оправи текста да е нормален фона не може да се промени- защо така?? Става въпрос за опера 9,52 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Декември 2, 2008 Report Share Публикувано Декември 2, 2008 Ако става въпрос за стартовата страница може да се смени.Отвори Опера и натисни клавишна комбинация Shift+F12 ,от отворилия се прозорец маркираш отметка върху (Търсене на още облици ) и чакаш да се заредят в прозореца от където ги преглеждаш и избираш някой облик по твой вкус и готово.Лично аз съм с този облик - mironix_light-3_2a Пробвай ако правилно съм те разбрал за това е ставало на въпрос, а пък ако не е - пиши !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Декември 3, 2008 Report Share Публикувано Декември 3, 2008 Ако за това си питал ПИШИ !!! Окакто си питал МакЛамер А аз искам да питам - може ли да се смени фона на страницата която отварям с опера на нещо различно от бяло и да се запази структурата на текста и страницата?Пробвах настройките в опцията: Стил и нищо не става - ако сменя цвета, текста на страницата става разтеглен надолу и има само по две три думи на ред - ако се оправи текста да е нормален фона не може да се промени- защо така?? Става въпрос за опера 9,52 не си се включвал да кажеш дали за това става на въпрос.Виж как е при мен: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 Здравейте! Имам следния проблем с Опера под Убунту 8.04 - при отваряне на страници не могат да се преглеждат рекламни банери,трейлъри на филми и др. подобни- има празни бели полета, с Мозила няма проблем. Как да оправя нещата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 Здравейте! Имам следния проблем с Опера под Убунту 8.04 - при отваряне на страници не могат да се преглеждат рекламни банери,трейлъри на филми и др. подобни- има празни бели полета, с Мозила няма проблем. Как да оправя нещата? Отваряш си браузъра , отиваш на Инструменти-->Настройки-->Уеб страници и маркираш "Всички изображения'Трябва да стане . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 Отваряш си браузъра , отиваш на Инструменти-->Настройки-->Уеб страници и маркираш "Всички изображения'Трябва да стане .Не става, бели полета и това е даже не ми предлага да изтегля плъгини. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambet0 Публикувано Юли 6, 2009 Report Share Публикувано Юли 6, 2009 Здравейте! Реших да не създавам нова тема, а да попитам тук за проблема ми. Преди няколко дни,след пускане на компютъра отворих един сайт( с Опера) за гледане на клипчета в Интернет. Тогава обаче ми изписа съобщението, че за да мога да гледам клипчетата, трябва да имам инсталирам Adobe Flash Player.Проблема се крие в това, имам инсталиран такъв плейър на компютъра и при другите браузъри(визирам IE и Mozilla Firefox) той си работи перфектно. Нищо не съм пипал по настройките.Просто ей така ми излезе съобщението. Инсталирах по-стара, после по-нова версия на Оpera, но проблема все така си оставаше.Опитах се да намеря някаква настройка за този плейър, но търсенето ми удари на камък. Ако можете да ме посъветвате, какво да направя за да оправя проблема ще съм Ви изключително благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 6, 2009 Report Share Публикувано Юли 6, 2009 Погледни в настройките на Opera, да не са ти изключени Flash анимациите и JavaScript Настройки =>Подробни=>Съдържание=>Гледаш как са отметките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambet0 Публикувано Юли 6, 2009 Report Share Публикувано Юли 6, 2009 Погледни в настройките на Opera, да не са ти изключени Flash анимациите и JavaScript Настройки =>Подробни=>Съдържание=>Гледаш как са отметките. Чувствам се леко . Мислех че е нещо по-сериозно. Ама и аз толкова съм гледал явно . Както и да е. Мерси draco_volans за бързия и подробен отговор. Стана! Благодаря отново! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост