Night_Raven Публикувано Ноември 9, 2007 Report Share Публикувано Ноември 9, 2007 SBK - Disco Bisquit Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anni Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Diana Krall - The Very Best Of Diana Krall..........Супер е! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pepino Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 Хелоу,В момента слушам воливийска музика фолклор - много ме вдъхновява Интересувам се и от австралийска аборигенска музика, но никъде няма такъв фолклор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 ...ВОЛИВИЙСКА МУЗИКА...Интересно! Ще споделиш ли каква е тази музика, че ми възбуди интереса! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pepino Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 Според мен болийвйската фолк музика не е за всеки ,тя е малко специфична ,но ако се заслушаш все идно си на андите, ако тази мисъл ти разпалва въображението за природата там.......може би ще ви хареса навремето имаше едни перуанци които обикаляха, от тях се снабдихс музика, и разни неща,това беше преди ,сега има много възможности..... ,който позволяват свободно слушане на музикав мрежата,но трудно се намират или са мостри.... или записани на всевъзможни продуки и се слушат онлайн, а на мен това не ми допада............. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Ноември 11, 2007 Report Share Публикувано Ноември 11, 2007 DragonForce - Through The Fire And FlamesПоздравявам всички във форума с тази песен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Имаш една бира от мен!!! (не бях чул/чел, че ще идват) Задължително съм там, защото това е култова група. Сега си слушкам една песничка, по която ме зариби Мирето Helloween - If I Could FlyКултов концерт!!! Имах едно невероятно изживяване, което дълго време няма да дабравя. И Gamma Ray и Helloween бяха на страхотно ниво и направиха едно чудесно шоу. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Helloween Още продължавам да се кефя на вчерашноя концерт I close my eyes, so I don't have to seeI shut my heart and tell my mind to run and flee Once I've been flying, flying, flying highI touched the sky... As long as I fallI don't hit the groundAs long as I fallI'm safe and... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 /me (music) Now playing: 1. dj gs (DANCE FM) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 2, 2007 Report Share Публикувано Декември 2, 2007 Vessy - Take Me Where Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tapion Публикувано Декември 9, 2007 Report Share Публикувано Декември 9, 2007 Iron Maiden - Wasted Years Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Декември 13, 2007 Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Поздрав за всички с Prodigy - Diesel Power Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Декември 13, 2007 Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Falling stars by Serj Tankian, като цяло слушам албума му и SOAD сега :> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Декември 13, 2007 Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 13, 2007 Report Share Публикувано Декември 13, 2007 Nightwish - For The Heart I Once Had (Instrumental) OFFTopic #1: С риск да си навлека публичен линч с китайски мъчения ще се осмеля да заява, че колкото повече слушам новия албум на Nightwish, толкова повече си мисля, че напускането/изгонването на вокалистката Таря Турунен е май най-хубавото нещо, което се е случвало на Nightwish. 'Ми, ще бъда откровен, според мен с Таря си беше прекалено оперно. Уникални или не, не ми допадаха толкова. Go, Anette! OFFTopic #2: инструменталите са си направо други песни. Просто вокалът заглушава някои части от музиката/мелодията, които са ясни в инструменталите и усещането се променя, все едно е друга песен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост