vincenzo Публикувано Септември 15, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 15, 2007 Yahel And Eyal Barkan - Voyage Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Септември 23, 2007 Report Share Публикувано Септември 23, 2007 Нещо, което много ми харесва напоследък:David Guetta ft. Chris Willis - Love Is Gone Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Септември 23, 2007 Report Share Публикувано Септември 23, 2007 Helloween - до концерта има 2 месеца обаче искам от рано да се подготвя за него :rock: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 24, 2007 Report Share Публикувано Септември 24, 2007 Helloween - до концерта има 2 месеца обаче искам от рано да се подготвя за него :rock:Имаш една бира от мен!!! (не бях чул/чел, че ще идват) Задължително съм там, защото това е култова група. Сега си слушкам една песничка, по която ме зариби Мирето Helloween - If I Could Fly Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 24, 2007 Report Share Публикувано Септември 24, 2007 Aerosmith - Dream On Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Септември 25, 2007 Report Share Публикувано Септември 25, 2007 Имаш една бира от мен!!! (не бях чул/чел, че ще идват) Задължително съм там, защото това е култова група. Сега си слушкам една песничка, по която ме зариби Мирето Helloween - If I Could Fly Аз от миналата година все повтарям дано да дойдат Helloween, но ми се струваше невъзможно да е тази година, защото и миналата година бяха, само че във Варна. Аз вече имам билет и само чакам да дойде 18 ноември. Иначе ноември месец има много концерти - първо на 1 Ноември - Deep Purple, после пък на 3 Ноември - NUCLEAR BLAST FESTIVAL с участието на Amorphis и Edguy, Benediction, Agathodaimon.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Септември 28, 2007 Report Share Публикувано Септември 28, 2007 Dirty Heads - Stand Tall Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 29, 2007 Report Share Публикувано Септември 29, 2007 Lacuna Coil - Our Truthслед която съм "закачил"Lacuna Coil - Closer Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tapion Публикувано Септември 29, 2007 Report Share Публикувано Септември 29, 2007 Gordon Shumway - You're the one Who's out of this World Туко що я резнах от 8-и епизод на АЛФ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Isa Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 DJ Encore - I See Right Through To You Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ole Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Carlos Santa ft Sean Paul & Joss Stone - Cry Baby Cry Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Terra Naomi - Not Sorry Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Lacuna Coil - Our TruthЗнам, че се повтарям, но песента ми е влязла под пера и кожа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Lacuna Coil - Our Truthслед която съм "закачил"Lacuna Coil - CloserНе бях слушал тази група, благодаря за предложението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2007 Report Share Публикувано Септември 30, 2007 Не бях слушал тази група, благодаря за предложението. Обикновено този тип музика е по-присъща на скандинавците, но италианците от Lacuna Coil се справят изумително добре и дори ми харесват повече от някои по-северни групи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост