sisosiso Публикувано Май 18, 2007 Report Share Публикувано Май 18, 2007 Вие сте Excel 2007! ..дааа..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 http://www.microsoft.com/bulgaria/office/office2007/images/word.pngВие сте Word 2007! Както винаги мъдростта на M$ е безгранична. Отново позна, аз съм Word 2007! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
black hawk Публикувано Май 19, 2007 Report Share Публикувано Май 19, 2007 Вие сте Excel 2007!Ама само как познават тези от Мicrosof. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Юни 8, 2007 Report Share Публикувано Юни 8, 2007 Вие сте Outlook 2007!Комуникацията е ключът към вашето щастие и успех. Всички, които ви познават, разчитат на вашата откритост и общителност. Цялата информация е "на върха на пръстите ви" - независимо дали се търси дата или ключова дума, вие винаги първи я намирате. Вие сте организаторът в компанията - търсят ви, за да обясните къде и кога ще бъде партито, къде са най-добрите места за срещи, какво ново в света на звездите. Направо сте легендарни с цветните си списъци със задачи, а календарите, които създавате, са истински шедьоври. Толкова лесно жонглирате с подреждането на задачите по важност; нищо чудно да са ви сложили прозвището "Жонгльора". С новия Microsoft Office Outlook 2007 ще можете лесно да управлявате и споделяте цялата важна информация от едно място. Освен това с радост ще установите, че сега и останалите могат да се радват на по-лесно сътрудничество и функционалност. Любимата ви нова функция в Office 2007 без съмнение ще бъде RSS reader в Outlook 2007. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
horus92 Публикувано Юни 10, 2007 Report Share Публикувано Юни 10, 2007 Вие сте Excel 2007! Когато искат да са сигурни в правилния отговор, хората се доверяват на вас. Наричат ви “Магьосника” и почти тръпнат от ужас пред вашата PivotTable. Когато кажете, че си падате по занимателните неща, всички знаят, че имате предвид "Занимателна математика", а не веселби с приятели. С две думи, импортирате и експортирате с голяма лекота, без да променяте баланса. Тъй като нямате никакви проблеми с числата, хората постоянно ви молят да помогнете и с техните бюджети. С новия Microsoft Office Excel 2007 ще видите как и те ще могат сами да получават отговорите си — по-добре и по-бързо. Ще останат смаяни от факта, че вече и те могат да създадат графика само с пет щраквания с мишката! Досега може и да не сте били известен като създател на тенденции, но възможността да използвате условното форматиране, за да “видите” нови тенденции си е струвала чакането. Можете да анализирате впечатляващата производителност и ефективност на Excel 2007 и да докажете, че ползите оправдават разходите. Любимата ви нова функция в Office 2007 най-вероятно ще бъде функцията за създаване на графики в Excel 2007. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Toby Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 Вие сте PowerPoint 2007! Вие знаете, че първото впечатление е много важно, и винаги създавате впечатление по професионален начин. Винаги сте сред първите готови да изпробват микрофона, за да се чуе гласът ви и всички очи да са върху вас. Талантът ви за създаване на презентации включва всичко - от представяне на снимки от ваканцията пред роднини до чудесни презентации при съвещания на съвета на директорите. Обичате да комуникирате и не спирате да търсите начини да споделите презентациите си на различни плаформи и устройства. Не се уморявате да учите нови хитрости, като SmartArt диаграмите, и отдавна ви е мечта да можете да промените всичко само с едно щракване на мишката. С новия Microsoft Office PowerPoint 2007 можете лесно да използвате отново вече направеното и да смените предназначението му, а освен това ще ви остане още повече време да опитвате нови неща. Всички знаят, че никога не сте се страхували от новото; с нетърпение чакате да смаете публиката с още по-динамични и впечатляващи презентации. Любимата ви нова функция в Office 2007 най-вероятно ще бъде SmartArt в PowerPoint 2007. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yvsot Публикувано Август 18, 2007 Report Share Публикувано Август 18, 2007 Тоя PowerPoint 2007 май е универсален, аз бях определена със същото. И аз! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fanichukova Публикувано Август 18, 2007 Report Share Публикувано Август 18, 2007 Вие сте Word 2007! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
electric Публикувано Септември 8, 2007 Report Share Публикувано Септември 8, 2007 PowerPoint 2007! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 8, 2007 Report Share Публикувано Септември 8, 2007 PowerPoint 2007 разбира се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Септември 8, 2007 Report Share Публикувано Септември 8, 2007 И мен ме изкара, че съм PowerPoint 2007! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
arti Публикувано Октомври 15, 2007 Report Share Публикувано Октомври 15, 2007 http://www.microsoft.com/bulgaria/office/office2007/images/word.pngВие сте Word 2007!Не толкова многобройната група на Word 2007 се обогати с още един член. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Октомври 16, 2007 Report Share Публикувано Октомври 16, 2007 Вие сте Word 2007 Трудно ще се намери книга, стихотворение, документ или доклад , който да не сте прочели! Вие обичате думите - изречени или написани, и се нуждаете от информация като от насъщния. Сред приятелите сте известен като бърборко, но сладкодумец. Измежду четирите приложения от Office 2007 вие имате най-много чуцпа - най-вече защото знаете какво точно значи “чуцпа” и прилежно сте добавили думата към речника си в Office. Речниковият ви фонд непрекъснато расте: даже и най-новите думи са добавени, за да не озадачават програмата за проверка на правописа. Тайничко може да си признаете, че ви липсва веселото кламерче, което преди надничаше от монитора. С новата Microsoft Office Word 2007 можете да прекарвате повече време, занимавайки се с любимата си дейност — писането — и да отделяте по-малко време за форматиране. Винаги сте можели ефективно да комуникирате и работите в сътрудничество с други, а сега това ще ви се стори още по-приятно. Любимата ви нова функция в Office 2007 може да се окаже новият инструмент за блогинг в Word 2007. Kато се има предвид, че основно с него работя - ми харесва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Ноември 10, 2007 Report Share Публикувано Ноември 10, 2007 Вие сте PowerPoint 2007!PowerPoint ще завладее света . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aragorn(Elesar) Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 PowerPoint ще завладее света .Хаххах, има нещо вярно И аз съм PowerPoint Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост