Jump to content

Кое приложение от пакета Office 2007 сте Вие?


Nicky

Препоръчан пост

Забавна идея от страна на Microsoft, чрез която може да видите, кое приложение от Office 2007 съответства на вашия характер. Просто изберете отговорите, които съответстват на вашия характер и натиснете бутона Submit. Страницата се намира тук.

 

ПС: Мен изкара, че съм PowerPoint 2007! :cooldude:

Link to comment
Сподели другаде

Вие сте PowerPoint 2007!

Какво да се прави- творческа натура. :crosseyes1:

Дано като казват, че ме бива в презентациите, да взема най- после да я направя онази, за която пуснах цяла тема. Още не съм готова. Голямо чудене и все нещо не ми харесва. Сега обаче обнадеждена се захващам! :giggle:

Link to comment
Сподели другаде

Вие сте PowerPoint 2007!

Вие знаете, че първото впечатление е много важно, и винаги създавате впечатление по професионален начин. Винаги сте сред първите готови да изпробват микрофона, за да се чуе гласът ви и всички очи да са върху вас. Талантът ви за създаване на презентации включва всичко - от представяне на снимки от ваканцията пред роднини до чудесни презентации при съвещания на съвета на директорите. Обичате да комуникирате и не спирате да търсите начини да споделите презентациите си на различни плаформи и устройства. Не се уморявате да учите нови хитрости, като SmartArt диаграмите, и отдавна ви е мечта да можете да промените всичко само с едно щракване на мишката. С новия Microsoft Office PowerPoint 2007 можете лесно да използвате отново вече направеното и да смените предназначението му, а освен това ще ви остане още повече време да опитвате нови неща. Всички знаят, че никога не сте се страхували от новото; с нетърпение чакате да смаете публиката с още по-динамични и впечатляващи презентации. Любимата ви нова функция в Office 2007 най-вероятно ще бъде SmartArt в PowerPoint 2007.

Link to comment
Сподели другаде

Дааам и аз излязох Power Point 2007

Така като се замисля от доста отдавна не съм работила на Power Point, но да се надяваме че ще измислят нещо по субективно... :)

Link to comment
Сподели другаде

Вие сте Word 2007!

Трудно ще се намери книга, стихотворение, документ или доклад , който да не сте прочели! Вие обичате думите - изречени или написани, и се нуждаете от информация като от насъщния. Сред приятелите сте известен като бърборко, но сладкодумец. Измежду четирите приложения от Office 2007 вие имате най-много чуцпа - най-вече защото знаете какво точно значи “чуцпа” и прилежно сте добавили думата към речника си в Office. Речниковият ви фонд непрекъснато расте: даже и най-новите думи са добавени, за да не озадачават програмата за проверка на правописа. Тайничко може да си признаете, че ви липсва веселото кламерче, което преди надничаше от монитора. С новата Microsoft Office Word 2007 можете да прекарвате повече време, занимавайки се с любимата си дейност — писането — и да отделяте по-малко време за форматиране. Винаги сте можели ефективно да комуникирате и работите в сътрудничество с други, а сега това ще ви се стори още по-приятно. Любимата ви нова функция в Office 2007 може да се окаже новият инструмент за блогинг в Word 2007.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...