IVAN Публикувано Юли 21, 2006 Report Share Публикувано Юли 21, 2006 (Редактиран) аз ще се заема .... хем ще ми е първото самостоятелно ръководство --------------------------------------------------------------------------------Едит:Малко ... но добра програма .... няма чак толкова много опция .... до 2-3 дена ще съм готов Редактиран Юли 21, 2006 от IVAN Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 21, 2006 Report Share Публикувано Юли 21, 2006 аз ще се заема .... хем ще ми е първото самостоятелно ръководство --------------------------------------------------------------------------------Едит:Малко ... но добра програма .... няма чак толкова много опция .... до 2-3 дена ще съм готов Хе-хе, като че ли малко подценяваш програмата. Пусни я на Expert mode и я разгледай подробно. Убеден съм, че поне малко ще промениш мнението си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 21, 2006 Report Share Публикувано Юли 21, 2006 (Редактиран) Хе-хе, като че ли малко подценяваш програмата. Пусни я на Expert mode и я разгледай подробно. Убеден съм, че поне малко ще промениш мнението си.нaистина на експерт моде има повече опцийки .. значи малко повече време ще се отдели Редактиран Юли 21, 2006 от IVAN Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 21, 2006 Report Share Публикувано Юли 21, 2006 нистина на експерт моде има повече опцийки .. значи малко повече време ще се отделиДано се справиш след като не си работил досега с програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 23, 2006 Report Share Публикувано Юли 23, 2006 (Редактиран) Ето го обещаното ръководство Редактиран Юли 23, 2006 от IVAN Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Delgado Публикувано Юли 26, 2006 Report Share Публикувано Юли 26, 2006 Здравейте!От скоро се занимавам с видео обработка и желая да напредна по-бързичко Търся ръководство за работа със Sony VegasMovieStudio, ако някой ми помогне ще съм му адски благодарен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krisku Публикувано Юли 26, 2006 Report Share Публикувано Юли 26, 2006 http://www.ixbt.com/divideo/vegas5.shtmlВиж какво намерих.Не е точно ръководство...Всъщтност и аз незнам какво е понеже незнам руски :(Виж го като прегледах картинките има някакви обяснения.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Delgado Публикувано Юли 26, 2006 Report Share Публикувано Юли 26, 2006 Знам го това, но руския ми е доста далечен език, ENG или BLG version's ще ми свършат работа.Мерси за труда все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
krisku Публикувано Юли 26, 2006 Report Share Публикувано Юли 26, 2006 Ето няколко сайтчета с уроци за Вегас(различни версии), но надявам се да например, ако урока е за 4-та версия на става и на 6-та http://www.vtc.com/products/vegas5.htmhttp://www.martyhedler.com/homepage/Vegas_Tutorials.html ПП: Трудно се намират уроци за тази програма.Препоръчвам ти да си купиш някоя книжка(има такива) за по 10-15 лева (дори и по-малко) и да научиш програмата както трябва.От такива уроци да четеш и да правиш трудно се учи програма.. ;-)Или купи книжка или седни и научи всеки бутон за какво служи както правя аз със някои програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Delgado Публикувано Юли 27, 2006 Report Share Публикувано Юли 27, 2006 @KristiaNМерси приятелю ще ми свършат чудесна работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogo_57 Публикувано Август 15, 2006 Report Share Публикувано Август 15, 2006 Иэпитвам затруднение с качване на файлове с програмата Total Commander 6.55 Final BG. Ако някойможе да даде някакво ръководство на Български език ще му бъда много благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Август 15, 2006 Report Share Публикувано Август 15, 2006 Иэпитвам затруднение с качване на файлове с програмата Total Commander 6.55 Final BG. Ако някойможе да даде някакво ръководство на Български език ще му бъда много благодарен. Здравей!За съжаление не мога да предложа помощ, защото не ползвам програмата.Намерих някои интересни материали, но са на руски.Все пак, ако желаеш можеш да разгледаш, докато дойде помощ.Тук!И тук!И тук!Надявам се да ти свърши работа на първо време! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogo_57 Публикувано Август 15, 2006 Report Share Публикувано Август 15, 2006 (Редактиран) Благодаря Danina мисля ,че ще ми свърши работа. Редактиран Август 15, 2006 от Георги Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Август 23, 2006 Author Report Share Публикувано Август 23, 2006 Иэпитвам затруднение с качване на файлове с програмата Total Commander 6.55 Final BG. Ако някойможе да даде някакво ръководство на Български език ще му бъда много благодарен.Искаш да качваш на FTP ли? Може да драсна нещо, но ми дай повече информация какво се опитваш да направиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B.E.L.F. Публикувано Септември 19, 2006 Report Share Публикувано Септември 19, 2006 Търся ръководство или подробно описание как се работи с тWhereIsIt?. Имам проблеми при работа с CDDB/freedb аудио базата. Или някой , ако има желание да напише ръководство за работа с тази програма и да го публикува във форума.Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост