Night_Raven Публикувано Ноември 26, 2011 Report Share Публикувано Ноември 26, 2011 Имаме вече такива, но са за по-стари версии, потърси за Norton Ghost и Acronis True Image, ако не те бърка. За по-новите версии на програмите е замислено и трябва да се появи скоро. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Ноември 26, 2011 Report Share Публикувано Ноември 26, 2011 Благодаря за бързия отговор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 12, 2012 Report Share Публикувано Февруари 12, 2012 може ли ръководство за Returnil System Safe 2011 искам да я инсталирам но не знам как да я настроя да работи добре и как изобщо се използва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост cybertek Публикувано Февруари 12, 2012 Report Share Публикувано Февруари 12, 2012 може ли ръководство за Returnil System Safe 2011 искам да я инсталирам но не знам как да я настроя да работи добре и как изобщо се използва По-добре използвай тази: http://www.shadowdefender.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 12, 2012 Report Share Публикувано Февруари 12, 2012 По-добре използвай тази: http://www.shadowdefender.com/ нямам нищо против да използвам нея но досега не съм използвал такава програма и пак ще ми трябва ръководство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост cybertek Публикувано Февруари 12, 2012 Report Share Публикувано Февруари 12, 2012 http://forums.softvisia.com/index.php/topic/10858-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D1%8E-sh%D0%B0dow-defender/page__pid__94945?do=findComment&comment=94945 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 12, 2012 Report Share Публикувано Февруари 12, 2012 Благодаря ти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 19, 2012 Report Share Публикувано Февруари 19, 2012 някои може ли да няправи ръководство online armor или да ми даде линк към такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 Ако може да ми кажете как се работи с тази програма Virtual DJ 7.0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Май 22, 2012 Report Share Публикувано Май 22, 2012 Ако може да ми кажете как се работи с тази програма Virtual DJ 7.0 Налични са PDF-ръководство и клипчета в YouTube Всички ръководства - всички продукти VirtualDJ-ръковдства Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lozan1 Публикувано Септември 29, 2012 Report Share Публикувано Септември 29, 2012 Съществува ли ръководство за работа с Adobe Acrobat X Pro на български език Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 23, 2014 Report Share Публикувано Януари 23, 2014 Здравейте, наскоро чух че има програми, които като се инсталират на настолен компютър и чрез тях може да са стартира приложение за телефон с андроид. Как става това? Т.е. с мишката ще заместя тачскрийна? И какво е мнението Ви за тези програми. Научих че програмата била добра : Genymotion , била добра. Имат и сайт, гледах го,...-нищо не разбрах и не я изтеглих. Ако може да я коментирате програмата. Също и подобни... Вероятно е нещо като емулатар, но как се работи с нея? Благодаря на отзовалите се. Ако прецените че темата е за раздел: "Проблеми и дискусии свързани с програми" се извинявам(не мога да определя точно за къде е), и преместете темата... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 27, 2014 Report Share Публикувано Януари 27, 2014 ... никой ли не знае? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 29, 2014 Report Share Публикувано Януари 29, 2014 Не знам дали трябва да пиша, но пробвах безплатна програма BlueStacks-SplitInstaller_native, и тръгна на настолния. Малко насича, но стартирах няколко приложения за андроид. Така че се получи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Ноември 23, 2018 Report Share Публикувано Ноември 23, 2018 Ръководство за качествено конвертиране на видео файлове? Само това липсва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост