danina Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Привет!Днес нещо ме дойде муза за игрички. Предлагам ви още една.Правила: 1. Първият казва една програма / изписана в оригинал- на латиница /2. Втория казва друга програма, която започва с буквата, на която завършва програмата, казана от предишния.Н-р:аз казвам IrfanView, а човека след мен Word. Следващия трябва да каже програма, която започва с D.За да е по- интересно и полезно- нека добавяме с по едно изречение за какво е програмата, за която пишем. И така- Аз казвам Subtitle Workshop- програма за обработка на субтитри.Вие сте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Играта ми изглежда доста интересна и аз мисля да се пробвам. Нищо че репертоара ми от програми е малко беден... Моето предложение е: Power Point - програма за правене на презентаци, за да бъде дадена идея, проект и т.н. представен на аудиторията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Тотем - мултимедиен прейър за Линукс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Наистина много добра игра, и аз да се включа-Mirc - Чат програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 (Редактиран) Camtasia Studio Програма за видеозапис на движенията по десктопа. Редактиран Ноември 18, 2006 от Pantockrator Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 OpenOffice - по-добрият офис пакет! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Emule - p2p програма с чат и други екстри Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Evolution - многофункционален е-мейл клиент! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Nortan Antivirus - АНтивирусна програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Skype - ...такова де... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Exact Audio Copy - за извличане на музиката от аудио дискове и за записване на такива дискове. Много добра програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Ноември 18, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 Хехе! Страхотни сте! Знаех си аз, че софта не ви затруднява.Your Uninstaller- за дейнсталиране на програми, с които windows не се справя.PP: Идеята на panevdd да слагаме и линк за сваляне много ми допадна. Така ще ни бъде и приятно, и полезно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 19, 2006 Report Share Публикувано Ноември 19, 2006 RipIt4Me - RipIt4Me e безплатна програма за безпроблемно копиране на DVD, които имат сериозни защити срещу презапис от рода на ARccOS™, RipGuard DVD и други. Доста други подобни платени приложения не могат да се справят успешно с тези защити. RipIt4Me има изключително прост и лесен интерфейс и е от рода на програмите, които работят с един клик. За нормалната работа на програмата е нужна друга такава - DVD Decrypter. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Ноември 19, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2006 eXPress Collage Lite- програма с която можете да създадете фото албуми, календари и други презентации, като добавяте и звуци, графики и текдст.Програмата има безплатен вариант- демо, който мисля, че се справя доста добре. За жалост сътвореното е exe. файл, но казват, че в платената версия има и други варианти.Сваляне! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmw_killer Публикувано Ноември 19, 2006 Report Share Публикувано Ноември 19, 2006 EmEditor - Текстов редактор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост