psx Публикувано Ноември 23, 2008 Report Share Публикувано Ноември 23, 2008 радио и телевизия онлайн - http://on-radio.free.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Декември 6, 2008 Report Share Публикувано Декември 6, 2008 Знае ли някой сайт от който да може да се гледа БТВ от чужбина? Netera я знам, търся друг наличен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 10, 2008 Report Share Публикувано Декември 10, 2008 Lokoto написа: Знае ли някой сайт от който да може да се гледа БТВ от чужбина? Netera я знам, търся друг наличен.btv.bg? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Декември 11, 2008 Report Share Публикувано Декември 11, 2008 "Въпроси и отговори" btv.bg написа: Живея в чужбина. Защо не мога да гледам bTV онлайн? Можете да гледате bTV онлайн, ако се регистрирате в сайта www.neterra.tv. Нетера ЕООД има изключителни права за излъчване на програмата на bTV в чужбина.... а от nettera, ще ти искат кинти...Няма безплатен обяд. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Декември 14, 2008 Report Share Публикувано Декември 14, 2008 tzwaro82 написа: ... а от nettera, ще ти искат кинти...Няма безплатен обяд.Благодаря за информацията Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Декември 15, 2008 Report Share Публикувано Декември 15, 2008 Tragedy написа: Благодаря за информацията Пак заповядай По принцип за нетера няма невъзможни неща- що се касае до правата за разпространение. В Мрежата, съм засичал доста рипнати предавания от нетера, при това предавания, които на мен при опит да ги гледам, ми изписва " В момента се излъчва продукция, за която нетера няма права за интернет разпространение"- или нещо много сходно с това - става въпрос за предавания по НОВА. Също така, на български АйПи-та не се предлага нищо дуго освен безплатен абонаментен план. Интересно ми е, какви са цените за плановете "на живо" и "пълен спектър"- ако някой знае нека сподели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vetre Публикувано Декември 19, 2008 Report Share Публикувано Декември 19, 2008 За съжаление и нетераджиите се увълчиха за кинти.И за БГ спря авантата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Януари 13, 2009 Report Share Публикувано Януари 13, 2009 А някой да знае къде мога да гледам онлайн National Geographic (може и на английски) ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 13, 2009 Report Share Публикувано Януари 13, 2009 Ето ви един уникален сайт ако искате да следите програмите по МНОГО телевизии. Много добре организиран: http://www.max2.tv/tvschedule/p1_2_0.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Януари 13, 2009 Report Share Публикувано Януари 13, 2009 VIS написа: Ето ви един уникален сайт ако искате да следите програмите по МНОГО телевизии. Много добре организиран: http://www.max2.tv/tvschedule/p1_2_0.html Мерси много. Наистина много добре е измислен. Точно това търсих Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Януари 13, 2009 Report Share Публикувано Януари 13, 2009 (Редактиран) SURF_lady написа: А някой да знае къде мога да гледам онлайн National Geographic (може и на английски) ???Aко искаш пробвай програмката SopCast - там съм засичал NG, но сега прегледах и в момента я няма :(- и като бонус ти идват(идваха) субтитри на китайски . А относно програмката - много лесна и достатъчно ефективна. Всеки може да пусне стрийм само за 5 минути, и да сподели това което му харесва със Света. Лично мислех да пусна едно кратко ръководство (естествено само за потребителите на Softvisia) как да пуснем стрийм в SopCast на всякакви формати, но в последно време не ми остава време. Ако някой иска да го направи, ще споделя идеите си. То малко като офтопик стана това моето ама... нали. Успех. Ето линк, на наскоро попаднал ми сайт за онлайн телевизия, който се развива доста стремглаво http://mysite-bg.com , и дано да продължи, защото има и неработещи телевизии, но до сега никой не е предлагал канали на 2Mbps- (сещаме се от де е сигнала, но... идеята оправдава средствата ) Редактиран Януари 13, 2009 от Tragedy Допълнено мнение по молба на потребителя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rora Публикувано Декември 17, 2009 Report Share Публикувано Декември 17, 2009 http://zavesata.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
isaakhim Публикувано Декември 17, 2009 Report Share Публикувано Декември 17, 2009 On 12/17/2009 at 11:45 AM, rora написа: http://zavesata.com Някой може ли да ми каже, защо шрифта от този сайт при мен излиза на маймуница, когато го отварям с Mozilla Firefox, а с Internet Explorer всичко е нормално?Проблема съм го забелязал и при други сайтове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Декември 17, 2009 Report Share Публикувано Декември 17, 2009 On 12/17/2009 at 12:38 PM, isaakhim написа: Някой може ли да ми каже, защо шрифта от този сайт при мен излиза на маймуница, когато го отварям с Mozilla Firefox, а с Internet Explorer всичко е нормално?Проблема съм го забелязал и при други сайтове. Отваряш мозила. Oтиваш нa изглед\кодиране на знаците и избираш уникод(utf-8) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petiowolf Публикувано Декември 17, 2009 Report Share Публикувано Декември 17, 2009 On 12/17/2009 at 12:38 PM, isaakhim написа: Някой може ли да ми каже, защо шрифта от този сайт при мен излиза на маймуница, когато го отварям с Mozilla Firefox, а с Internet Explorer всичко е нормално?Проблема съм го забелязал и при други сайтове. Решението: Изглед => Кодиране на знаците => Уникод (UTF-8) ____________________edit: Явно пиша бавно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост