RosenSsS Публикувано Октомври 16, 2006 Report Share Публикувано Октомври 16, 2006 Първо трябва да свалим нужната програма. Нея можем да свалим от Тук След като сме я инсталирали и стартирали ще излезе следното "нещо" Снимка 1:http://pics.softvisia.com/design/pics/2135/1vl1.th.jpeg Влизаме в "Source & Output"В "Open Avi" намираме филма който изкаме да сложим.(Филмът и субтитрите трябва да са с едно име и да са в една папка)В "Save Avi" намираме директорията и слагаме име на изходния файл.В "New Avi Size" избираме колко Мб да е изходния файл, примерно слагаме 700 Мб Снимка 2:http://pics.softvisia.com/design/pics/2135/2kg9.th.jpeg Влизаме в "Additions"Натискаме номер 4 или "Enable/Disable" и след това натискаме "Load Subtitles" и там ако сте вкарали филма и субтитрите трабва да излязат (Субтитрите ) Последно влизаме в "Queque"Снимка 3:http://pics.softvisia.com/design/pics/2135/3pg5.th.jpeg След като натиснем "Add To Queque" филмът трябва да излезе в "Job List" След което натискаме върху филма и натискаме "Start" След което ще излезе друг прозорец който "ще прави нещо" изчакваме го (около 1 час може и малко повече или по - малко не си спомням много добре) след което ни излиза съобщение че филмът е готов, след което влизаме в директорията която сме задали. Там ше бъде филмът с една папка и един .txt файл които трябва да изтрием и да оставим само филма. Приято гледане дано да съм го обяснил както трябва ако нещо не е ясно питайте. Поздрави, RosenSsS Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Октомври 17, 2006 Report Share Публикувано Октомври 17, 2006 Нужната програма се нарича AviRecomp. Ако субтитрите са в .ssa или .ass. Ако са в .srt формат ще излезат вградени по един и същ начин винаги, без възможност за едит. Иначе програмата е прекрасна и ако обясниш по - подробно възможностите и ще е добре за всички. :bye1: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Октомври 17, 2006 Report Share Публикувано Октомври 17, 2006 Споделям мнението, че програмката е много интересна. Изключително важно е уточнението за формата на субтитрите.Тук може да си дръпнете програмка за конвертиране от .sub & .srt в .ssa. А aко надписите са в .txt Subtitle Workshop ще свърши работа за конвертирането им в .sub или .srt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Януари 25, 2007 Report Share Публикувано Януари 25, 2007 Хубаво си обяснил , браво , точно като начинаещи за мен е , само 1 проблем имам - немога да си изтегла програмата от линка в 1 пост , а и немога да си я намера в нета нещо :( . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2007 Report Share Публикувано Януари 25, 2007 Хубаво си обяснил , браво , точно като начинаещи за мен е , само 1 проблем имам - немога да си изтегла програмата от линка в 1 пост , а и немога да си я намера в нета нещо :( .AVI ReComp 1.2.3 (7.4MB).Линкът в първия пост също е заменен с работещ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Януари 29, 2007 Report Share Публикувано Януари 29, 2007 Възникна един проблем , ако може някой да помогне , ако не здраве да е . Значи отворих ави файла , субтитри и т.н. както е описано горе , пуснах да се вграждат и го оставих цяла нощ , от 1 до 7 сутринта . През това време филма засичаше мн яко на отворилия се прозорец от програмата , а като стана го отворих и видях ,че видеото се разминава от субтитрите и аудиото . Някакви предложения ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 На мен лично тази програма AVI ReComp 1.2.3 ми допадна,но ако каже някой по какъв начин мога да настроя суптитрите да са по големи ще съм му много благодарен. Цялата работа е да виждам по големи суптитри на ДВДплеер не че трябва да ги вградя, то ако е да ги вградя и да са пак малки няма смисал от цялата работа. Виждам от къде се настройват но не ми дава възможност да вляза там. Ко знае някой да каже как ще стане тази работа че вече ми писна да си губя времето с тези скапани суптитри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Февруари 22, 2007 Report Share Публикувано Февруари 22, 2007 Това става от Subtitles - Settings но само при положение че субтитите са във формат : .ssa или .ass Dementor би ли дал информация за машината с която работиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
menn Публикувано Март 1, 2007 Report Share Публикувано Март 1, 2007 благодаря ви много за обясненията само имам малък проблем...вси4ките ми субтитри са във формат .SRT и този линк които сте дали по горе е невалиден моля ви пуснете нов и ако мойе обяснете за него...ще съм ви много благодарен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Март 2, 2007 Report Share Публикувано Март 2, 2007 Линка си работи без проблеми. Иначе като ти са в .srt формат субтитрите (моите също), просто си ги конвертирай в необходимия. Виж това ръководство, което е доста подробно. Със тази програма (Subtitle Workshop) спокойно можеш да си обърнеш субтитрите . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Март 2, 2007 Report Share Публикувано Март 2, 2007 Pantockrator е прав. Със Subtitle Workshop става за секунди. Горещо го препоръчвам!Как става конвертирането на субтитрите, можеш да видишТук!Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shoker Публикувано Май 5, 2007 Report Share Публикувано Май 5, 2007 (Редактиран) Искам да попитам някой знае ли как се слагат субтитри от DivX на DVD имам предвид да се вземат субтитрите обикновенно от subs.unacs.bg , да се сложат в двд-то без да се налага да се сравняват таймингите като се рипват оригиналните субтитри от двд- то а направо да се смени формата на субтитрите от divx в dvd формат. Редактиран Май 5, 2007 от olaivi Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 Извини ме, но нещо не разбрах.Какво всъщност искаш да направиш? Ако филмът ти е в DVD формат, какъв е смисълът да обръщаш субтитрите в такъв, след като в DVD субтитрите са вградени. Иначи може- нямаш проблем да смениш формата на субтитрите , и то много бързо със Subtitle Workshop. Виж Тук! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 Права си. И аз не схванах какво точно иска ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2007 Report Share Публикувано Май 24, 2007 olaivi, ще перифразирам думите на danina и Pantockrator: дай по-точно обяснение какво точно искаш да направиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост