Adelind Schade Публикувано Януари 26, 2017 Report Share Публикувано Януари 26, 2017 А EaseUS върши ли добра работа за диагностика на повредени устройства, имам още 1 хард диск, в Bios излиза като устройство, но не стартира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 26, 2017 Report Share Публикувано Януари 26, 2017 EaseUS не предлагат програми за диагностика. Дай повече информация за въпросния твърд диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kd5332 Публикувано Януари 27, 2017 Report Share Публикувано Януари 27, 2017 Малко съм нов..но ще се намеся Пробвай с тва...виж онова...в света на технологийте..ми се струва малко шаманско Тест на памет....memtest...първо краткия ако имаш време и пълният тест Стартираш през биос.с юсб или живо сд. Съветвам те да пуснеш и жив линукс...много неща се локализират там Харда...те са ми слабост... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kd5332 Публикувано Януари 27, 2017 Report Share Публикувано Януари 27, 2017 Хд сентинел за общо виждане.и софтуер на производителя...най добре го свали и тествай на друг компютърИма начин да се тества всичкоУспехСега видях грешката...99% ram Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
breakforce Публикувано Февруари 5, 2017 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2017 @kd5332, това което си написал за мен ли се отнася ?П.П. Сега видях, че не е за мен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Красимир Тодоров Публикувано Февруари 10, 2017 Report Share Публикувано Февруари 10, 2017 Здравейте!Имам следния проблем, един ден си пускам компютъра при което не ми се стартира Windows. Излиза на екрана: Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key.Като вляза в биоса на всички SATA входове изписва: NOT DETECTED. Сменях кабелите на sata, слагах друг хард диск, проверих захранванията, рестартирах биоса все едно и също. Моя хард го сложих на друг компютър и си работи. Някакви предположения какво може да бъде, благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Февруари 10, 2017 Report Share Публикувано Февруари 10, 2017 Ако ресет на BIOS не помогне е за сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Февруари 12, 2017 Report Share Публикувано Февруари 12, 2017 Здравейте,направих тест на хард диска на лаптоп Lenovo T520 с Windows 10 32bit, със софтуер за диагностика от сайта на Lenovo. От последния тест извади, че има някакъв проблем. Прикачам файла с резултата. Има ли нещо притеснително?Благодаря предварително!lenovo_diagnostics_log.pdf Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 12, 2017 Report Share Публикувано Февруари 12, 2017 По-удачен вариант е да използваш софтуера на производителя на твърдия диск: Drive Fitness Test. Има версия за DOS на стартиращ диск, има и версия за Windows. Можеш директно да стартираш дългия тест. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Февруари 13, 2017 Report Share Публикувано Февруари 13, 2017 Версията за Windows не ми намира харда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2017 Report Share Публикувано Февруари 14, 2017 Странно. В такъв случай можеш да тестваш с версията за DOS, ако имаш желание. В противен случай можеш да тестваш с Victoria. Ако не се оправяш, пиши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост