Veronika Plamenova Публикувано Юли 26, 2015 Report Share Публикувано Юли 26, 2015 Здравейте,тъй като сега нямам възможност да си нося комптъра за преглед,ще съм много благодарна ,ако ми помогнете!Вчера се опитах да ъпдейтна IE. (win XP) и след завършване на инсталацията ми даде опция да рестартирам,което беше препоръчиттелно.РЕСТартирах си ,след което си продължи да рестартира до положение ,при което пише NO SIGNAL INPUT,CHEK KABEL или нещо таков.Моля помагайте.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 27, 2015 Report Share Публикувано Юли 27, 2015 Стига ли до зареждането на операционната система или не? Настолен компютър или преносим? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Veronika Plamenova Публикувано Юли 27, 2015 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2015 Стига ли до зареждането на операционната система или не? Настолен компютър или преносим? [/quote не не стига,показва се логото на Win, накрая изписва горепонатото от мен и така целия цикъл се повтаря, при което когато изписва че няма звързан кабел лампичката на монитора светва червено за секунда .. компа е настолен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 27, 2015 Report Share Публикувано Юли 27, 2015 Пробвай да влезеш в Safe Mode With Networking. Описание на Safe Mode.(автор: Night_Raven) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Veronika Plamenova Публикувано Юли 28, 2015 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2015 Пробвай да влезеш в Safe Mode With Networking. Описание на Safe Mode.(автор: Night_Raven) не става ,няма ефект явно са се изтрили някакви файлове,не мога да си обясня всичко си вървеше нормално....чудих се дори дали не е. от монитора щом лампичката светва и изгасва... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 28, 2015 Report Share Публикувано Юли 28, 2015 Външна видеокарта има ли? Ако има. Махни я и пробвай с вградената. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Veronika Plamenova Публикувано Юли 28, 2015 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2015 Външна видеокарта има ли? Ако има. Махни я и пробвай с вградената. Няма външна... явно ще го нося отново на сервиз,благодаря, че се отзова,очаквам все пак и други мнения.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 28, 2015 Report Share Публикувано Юли 28, 2015 С друг монитор работи ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Юли 29, 2015 Report Share Публикувано Юли 29, 2015 Опитай да стартираш някакво LiveCD. Линукс, инсталационен диск на Windows,или нещо друго.Поне така ще стане ясно здрав ли е хардуера на компа. Монитора също. От описанието,по скоро ми прилича на софтуерен проблем,щом се показва логото на Windows...При стартиране на компа,чуват ли се някакви звукови сигнали приличащи на морзовата азбука.Някакви "бипове"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Veronika Plamenova Публикувано Юли 29, 2015 Author Report Share Публикувано Юли 29, 2015 Опитай да стартираш някакво LiveCD. Линукс, инсталационен диск на Windows,или нещо друго.Поне така ще стане ясно здрав ли е хардуера на компа. Монитора също. От описанието,по скоро ми прилича на софтуерен проблем,щом се показва логото на Windows...При стартиране на компа,чуват ли се някакви звукови сигнали приличащи на морзовата азбука.Някакви "бипове"?значи опитах да инсталирам стария win ,тъй като наскоро ми сложиха друг,тоест пренаталираха го и си работеше идеално,така че явно харда е добре,чудя се защо монитора премигва когато трябва да се стартира системата..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Юли 29, 2015 Report Share Публикувано Юли 29, 2015 значи опитах да инсталирам стария win ,тъй като наскоро ми сложиха друг,тоест пренаталираха го и си работеше идеално,така че явно харда е добре,чудя се защо монитора премигва когато трябва да се стартира системата.....Да разбирам ли,че инсталационния диск тръгва,но монитора премигва? Ако е така,провери куплунга на монитора дали добре е включен към компютъра.При изключен компютър и монитор от контакта,извади внимателно куплунга и пак го сложи.Завий хубаво пристягащите винтове! За това говоря http://img.focalprice.com//860x666/CA/CA020/CA020B.jpg Или както те посъветваха,ако имаш възможност опитай с друг монитор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост