dan40o Публикувано Септември 5, 2014 Report Share Публикувано Септември 5, 2014 Изключи браузъра. Влез тук.C:\Users\%userprofile%\AppData\Local\Google\Chrome\User DataПреименувай папката Default така: Default.oldВключи браузъра и виж дали проблема ще стои. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Септември 6, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 6, 2014 Днес след какви ли не опити, засега не прави този номер. Ще го пробвам задължително ако пак ми се бъгне браузъра. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Септември 9, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Направих го това, сега имам нова папка Default. Опитах се да пейстна в новата файловете Login Data и Login Data-journal, но не ми излиза че ми е запаметил браузъра паролите паролите... П.П.След рестарт на браузъра вече ми излизат паролите. Сега ще видя дали ще се получава проблема с началната страница на Гугъл. А, тази папка Default.old, да я изтрия? Нали не ми трябва вече? Също и гледам че има два файла Bookmarks и Bookmarks.bak, те да не свършат същата работа като тези за паролите? Т.е. да си импортирам чрез тях отметките а не чрез предварително изведен файл(аз си имам такъв и с него си ги въведох) но питам дали тези файлове ще свършат тази работа също? П.П.П.И още, като се порових в компютъра, открих един куп папки някой от които май мога да изтрия. Само че не знам точно кои. Виж на снимките и дай съвет: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 9, 2014 Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Папката Default.old я изтрий. Bookmarks са отметките. Можеш да ги импортираш от HTML файл или като преместиш този файл в новата Default папка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Септември 9, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Благодаря, супер(разбрах за файловете на отметките). А тези на снимките, кои да изтрия? Особено там при актуализацията на Хрома има стар хром, май може да го махна(на третата снимка първата папка)?Друго което открих е че ако забраня бисквитките, когато се опитам да влеза в форума на Софтвизия -на става. Разреших ги и се получи. А, иначе от настройките ги забраних някъде. Сега вероятно когато се наложи да влезна в сайт с парола ще трябва ръчно да ги разрешавам. И изтрих тези: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 9, 2014 Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Бисквитките винаги ги остави разрешени. Добре е, че си изтрил маркираните. Те са от стария хром. Коментар #18 от първата и втората снимка недей да триеш нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Септември 9, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Много Благодаря. Мисля даже че се оправи и зареждането на старт страницата на Гугъл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 9, 2014 Report Share Публикувано Септември 9, 2014 Един въпрос към abracadabra. Ти видя ли някъде производителя да е направил браузъра портейбъл? Дали има причина, запитвал ли си се? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Септември 10, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2014 Знам че и това е мн.вероятно да е. Не, разбира се че може самата версия "портабъл да не е нещо наред.... Може, защото си играя с настройките и забранявам бисквитки, местоположение, и т.н., каквото ми хрумне... и да бъркам. Но пак ми излиза този прозорец че е "блокирала страницата" , и след това се зарежда... Както и за е с колегата Стоянов, опитахме доста неща(имах полза дори от това че научих нещо). Когато преинсталирам Уиндоуса ще си кача както ти казваш редовна версия. Или тук някога ще правя още "опити". Пък и си имам Интернет експлорър, редовно се ъпдейтва и Даже се чудя защо не си го ползвам(забелязвам че зарежда и по-бързо), а си слагам Хрома по навик, за да имам два различни браузъра в компютъра.... Ще си кача отметките в Интернет експлорър-а и ще го ползвам. Благодаря приятели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 10, 2014 Report Share Публикувано Септември 10, 2014 Portable Chrome няма. Прав си, НО има portable SRWare Iron, браузъра е 1 към 1 с Chrome. Базиран е на Chromium кода и е open source. Официална страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Септември 10, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2014 Супер, може и да го пробвам. Но от скоро си ползвам и Интернет Експлоръра, и ми се струва доста бръз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 10, 2014 Report Share Публикувано Септември 10, 2014 SRWare Iron. Ползвам порабъл версията му от 3-4 месеца и няма грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Септември 16, 2014 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2014 А, някъде да има класация за най-добрите(бързи и леки за компютъра) браузъри? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 16, 2014 Report Share Публикувано Септември 16, 2014 За класации не знам, но тук може да видиш пълно сравнение на всички браузъри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 17, 2014 Report Share Публикувано Септември 17, 2014 А, някъде да има класация за най-добрите(бързи и леки за компютъра) браузъри?Няма такова нещо, защото няма някакъв сигурен начин да се определи кой браузър е най-лек и/или най-бърз. Най-добре инсталирай желаните браузъри, поработи с тях и прецени сам кой от тях ти допада най-много (откъм функции, производителност, интерфейс и каквото друго е важно за теб). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост