pranjev Публикувано Юли 27, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Имах в предвид че както ме посъветва ти от диспечера на устройства се опитах да го актуализирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 27, 2014 Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Тогава за нея мрежова карта опитай с този драйвер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Юли 27, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Опитах и с този драйвер който ми предложи в пост #32 - но отново Windows не ми дава да го актуализирам и ми изписва това: Windows прецени, че софтуерният драйвер за вашето устройство е актуален. Между другото съм почти 99% сигурен, че драйверите които са ми инсталирани в момента за чипсета на дънната платка, не са за Windows 7, а са за Windows XP, тъй като аз за чипсета и дъното нямам драйвери за Windows 7. Опитвам се да намеря в интернет такива за 7, но нещо не мога да ги открия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 27, 2014 Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Това ти е комплектът с драйвери за дънната платка.Относно мрежовата карта, дай снимка от прозореца ѝ в диспечера на устройства. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Юли 27, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Нещо не мога да разбера в биос как се забранява тази вградена мрежова карта. Това е снимката на другата мрежова карта: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 27, 2014 Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Не знам точно как ти изглежда BIOS, но някъде трябва да има опция подобна на „Onboard LAN“ или нещо такова.Колкото до снимката, тази не ми върши работа. Кликни два пъти върху картата, иди на подпрозорец Драйвер и дай снимка от него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Юли 27, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Това е снимката от подпрозореца драйвер: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 27, 2014 Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Ами, значи нещо бъркаш при актуализирането на драйвера. Исках да съм сигурен, че съм дал правилния. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Юли 27, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Ами давам му че искам аз да избера от компютъра, от място от където да го актуализира, и му посочвам папката в която се намира драйвера, след което ми изписва съобщението че вече е актуализиран. Къде може да бъркам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 27, 2014 Report Share Публикувано Юли 27, 2014 А сигурен ли си, че посочваш правилната папка? Коя точно папка посочваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Юли 27, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Аз архива съм го сложил в една папка и в нея съм го разархивирал, избирам папката в която съм го разархивирал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 27, 2014 Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Е, то затова не се актуализира драйверът. Трябва да посочиш подпапка WIN7\32. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Юли 27, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2014 Благодаря за разяснението, не го знаех това. Но избрах точно подпапката WIN7\32 и отново получих същото съобщение: Windows не може да актуализира драйвера защото прецени че софтуерният драйвер за вашето устройство е актуален. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 28, 2014 Report Share Публикувано Юли 28, 2014 Много странно. Драйверът трябва да е правилният, а е и по-нов. Добре, като за начало само забрани вградената мрежова карта на Broadcom от BIOS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Юли 28, 2014 Author Report Share Публикувано Юли 28, 2014 Ами нямам "Onboard LAN", нещо никъде не ги виждам тези мрежови карти, а си спомням че преди съм я забранявал сам, но как съм ги виждал тогава не си спомням. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост