Jump to content

Странен проблем със слушалките и SD карта.


Mitkof1fen

Препоръчан пост

Здравейте,проблема е следния.Купих си слушалки марка LOGILINK.Включват се през USB вход.Работеха на лаптопа без проблем,но един колега ги взел да ги пробва на неговия лаптоп и там не тръгнали.Сега и при мен не работят,излиза съобщение за неразпознато устройство.Помислих че са дали фира,но ги пробвах на друг лаптоп и там си свирят без проблем.Реших да си сложа старите слушалки които са с нормални,обикновени чинчове но и те не заработиха веднага, поиграх си малко с настройките за звука и ги оправих тях.Но защо сега не мога да работя с новите?

Устройството за SD картата също се прецака тогава, като сложа картата в него и мишката започва да засича,звука започва да лагва не знам на какво се дължи това. Но всичко стана СЛЕД като колегата е пробвал слушалките на неговия лаптоп,зная че той имаше проблем с някаква флашка която не я разпознаваше.

 

Модела на моя лаптоп е:

Acer TravelMate 5760

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте

ще можете ли да намерите и да ни покажете кои точно са вашите слушалки(ако ги има разбира се)?

Също така за каква операционна система говорим?

Също така, ако имате драйвери за звука, опитайте да ги инсталирате наново и след рестарт вижте дали няма да има ефект(резултат).

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Извинявам се за късното включване.

Ако проблемът все още е налице, можеш да опиташ да деинсталираш всички USB хъбове и контролери: отваряш Device Manager и кликаш два пъти върху Universal Serial Bus controllers. Там деинсталираш (десен клик -> Uninstall) първо всички хъбове, а след това всички контролери. Ако те пита за рестарт, отказваш. Рестартираш чак накрая. След това виж дали ще има проблеми.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

 

Night_Raven направих това което си написал,но няма резултат.Аз вече се отказах,купих си други слушалки с чинчове.Явно проблема е в другите слушалки защото ги дадох на един колега,при него работиха един ден и  после същия проблем се появи и при него.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...