moderator Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 Наистина не знам как да създам нов акаунт - но паролата я смених. Преди малко един приятел, който също е хакер каза че е оправил нещата - възможно ли е това според вас. Много ви благодаря за отговорите не го знам нито колко е хакер, нито колко ти е приятел, но аз бих се замислил как така изведнъж "е оправил нещата" тоя пич... каза ти го чак, след като ти му каза, че си си сменил/а паролата, нали? този твой "приятел" имал ли е достъп до компютъра ти, защото има едни нещица, наречени keyloggers, които, веднъж сложени на компютър, следят всяко клавиатурно действие и пращат резултатите (включително паролите ти) на определен и-мейл, примерно - на и-мейла на френдът ти... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 Между другото слагай "хакер" в кавички, че се получава малко смешно. Я ти ми пиши по скайп както ти казах, за да оправим нещата БЕЗ да ми даваш пароли и т.н. и без да съм хакер де Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
magi_135 Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 аз да отговоря- извинявайте за думата "Хакер" - наистина.И не - паролата я смених след като ми каза че е оправил нещата. А сега след като ви прочетох - я смених още веднъж. Ама май няма голяма полза.Как да разбра ако пак влезе- защото сега си поднових наново списъка с абонати- пак ли ще изчезне. Вече взех да се плаша... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moderator Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 аз да отговоря- извинявайте за думата "Хакер" - наистина.И не - паролата я смених след като ми каза че е оправил нещата. А сега след като ви прочетох - я смених още веднъж. Ама май няма голяма полза.Как да разбра ако пак влезе- защото сега си поднових наново списъка с абонати- пак ли ще изчезне. Вече взех да се плаша... ами най-сигурният начин е да не му казваш новата си парола и, ако не е сложил keylogger, няма страшно. не ми каза имал ли е достъп до компютъра ти и/или скоро ползвала ли си скайп регистрацията си на машина, до която е имал достъп и той? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 Изобщо влизала ли си си в скайп от друг компютър?Skype name не каза как ти е бре Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 19, 2007 Report Share Публикувано Септември 19, 2007 Пробвай да преинсталираш новата версия на Скайп от днес на компютъра си: Skype 3.5.0.239@SoftVisia. Може преди да я инсталираш, да премахнеш старата с Add/ Remove в Control Panel. Пиши, ако има проблем след това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Септември 20, 2007 Report Share Публикувано Септември 20, 2007 аз да отговоря- извинявайте за думата "Хакер" - наистина.И не - паролата я смених след като ми каза че е оправил нещата. А сега след като ви прочетох - я смених още веднъж. Ама май няма голяма полза.Как да разбра ако пак влезе- защото сега си поднових наново списъка с абонати- пак ли ще изчезне. Вече взех да се плаша...Сигурно копие на абонатите -> Tools -> Advanced -> Backup Contacts to file... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Zdravkovich Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Здравейте Извинете за спама, ама искам да попитам някои знае ли каде се пази хронологията на чата на скайпа или по точно каде на HDD се намира ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Септември 22, 2007 Report Share Публикувано Септември 22, 2007 Предполагам, че се намират в:%AppData%\Skype\потребител\Виж файловете chatmsg##.dbb, би трябвало да са те. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mimicho Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 Здравейте. Искам да си възстановя Skype хронологията. Някой знае ли как да сстане това? Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 От къде искаш да я възстановиш ? Ако си я изтрил веднъж от ПС-то едва ли ще може да се направи това :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 Моя въпрос ->Техния отговор -> Забележка: Настройките, в Skype след изтриването и въстановяването на файловете, ще бъдат върнати както са си по настройки. П.п. При проблем за някой, ще преведа отговора им Не мислиш рационално, защо не забиеш съпорта на Skype? Просто им върни отговор, че не е възможно 10 млн абоната да знаят как по толкова сложен начин да си оправят проблем като този. Просто те да се постараят и да оправят бъгa. В смисъл, пишеш го леко хапливо, но човечно и... така. Лично аз, ако знаех по-добре английски бих им писал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 2, 2007 Report Share Публикувано Ноември 2, 2007 Не мисля, че на поддръжката на Skype им дреме. Колко проблеми са докладвани във форума им и никакъв резултат. Skype развива и подобрява това, което носи печалба. Това, което не е доходно, дори и да е масово, се пренебрегва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 2, 2007 Report Share Публикувано Ноември 2, 2007 Не мислиш рационално, защо не забиеш съпорта на Skype?Преди има писах за бъгове, ама много ги и оправят, както каза Венци.И затова от година сигурно нищо не им пращам .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 2, 2007 Report Share Публикувано Ноември 2, 2007 Дам, прав е, и аз и пращах толкова предложения ( е така де 2, ама бяха добри) и казаха, че ще ги има в по-нови версии, а аз и ги предложих още като беше, 1.хх. Вече е 3.хх и нищо не са направили. Все пак моите предложения бяха за удобство на потребители, а не за печелене на пари, нормално да не го направят Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост