as897 Публикувано Януари 31, 2011 Report Share Публикувано Януари 31, 2011 здравейте,една приятелка има проблем със скайпа ... преинсталирала го е, същото!... пише нещо подобно: "в skype възникна грешка, извиняваме се за причиненото неудобство, ако сте загубили важна информация моля уведомете ни" - това г/д ми каза че пишело ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 31, 2011 Report Share Публикувано Януари 31, 2011 Дайте снимка на грешката и ще се опитаме да помогнем.Ако може я помоли да я снима защото така трудно ще помогнем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 31, 2011 Report Share Публикувано Януари 31, 2011 Версия на скайп ? Операционна система ? и както каза Kras4ooo снимка също.Пробвано ли да се сложи по-нова/по-стара версия ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as897 Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 версия - и със стара и с нова е пробвано ос - вин хп Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Отново: снимка на грешката би била от помощ.Опитвана ли е преинсталация на Skype с изтриване на всички папки на програмата или не са трити такива?Кога се появява въпросното съобщение за грешка? При стартиране? След известно време? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lunen_zalez Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Отново благодаря! Нещата вече се оправиха! И остана един много странен проблем, на който не съм обръщал внимание - отново един абонат и отново различен ми показва днес за втори път (първия беше преди време и го счетох за някакво смахване на системата) без причина "обмислящ пълномощно" вместо "офлайн" примерно. Това ще си го оправя сам, но скайп ми става все по-странен..... :( Отново много благодаря за времето и вниманието! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 1, 2011 Report Share Публикувано Февруари 1, 2011 Не каза как си решил проблема си ? Възможно е да се появи някой абонат, на мен също ми се е случвало като пусна скайпа от друг компютър, се появи някой абонат за който дори не знам. Но.. това е скайп все пак няма какво да се учудваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Февруари 3, 2011 Report Share Публикувано Февруари 3, 2011 Преди бях с добри впечатления към скайп ама сега ги мисля за пълни неудачници.Първоначално мислех че и Ver:5.0 е г/д добра ама се указа пълна боза.Skype нямат никакво чувство за хубав изглед.Сега си противореча на миналите коментари ама има защо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Февруари 4, 2011 Report Share Публикувано Февруари 4, 2011 Аз реших да се върна доста назад и да пробвам версия 3.6.0.216. Да разбера защо толкова я хвалят, а плюят 5-та. Ами не стават старите версии и за чеп на буре. Като направя конеферентен разговор с няколко души и случайно по някое време нета ми се скапе за секунди и възстанови...и след това няма бутон присъедини се към дискусията\разговора. Трябва абонатите с които съм говорил да прекъснат разговора си, за да мога да ги избера отново или те мен. Също така, ако изтрия конферентна връзка\чат от хронологията, след това някои от участващите в нея като пише съобщение, го получавам в самостоятелният чат, а не в общият. Това са огромни пропуски. ОГРОМНИ. Да не споменавам, че качеството на конферентната връзка е лошо. Абонатите от другата страна не могат да те чуят и трябва буквално да викаш. Особено ако играете мултиплеър...забрави да разбереш нещо. Е, с 5-та версия няма този проблем. Който е бил достатъчно дълго време с нея и след това се е върнал на някоя от версия 3.х.х.ххх, ще усети огромната разлика в качеството. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Февруари 9, 2011 Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Днес преинсталирах един комп.които беше с XP и сега е с уин7,преди да форматирам запазих папките на скайп от папката на юзера(skype,skype PM).Сега,като се логнах в скайп,видях че половината и повече абонати ги няма,къде да пробвам да сложа въпростните папки ,за да се възтановят абонатите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Февруари 9, 2011 Report Share Публикувано Февруари 9, 2011 Предполагам, че се намират в:%AppData%\Skype\потребител\...Там Дано се възстановят, аз много не разчитам на файловете им. Не би трябвало да е проблем да се логваш където и да е за да си видиш абонатите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as0t0 Публикувано Февруари 17, 2011 Report Share Публикувано Февруари 17, 2011 Здравейте.Някой може ли да каже как да се спре досадното обновяване на Скаип??Просто не искам най-новата 5 версия,не ми допада хич. Имам абсолютно същия проблем с XP съм.Въпреки,че махам всичките отметки в настройките,при следващото рестартиране пак започва да се ъпдейтва! Деинсталирам отново,отново инсталация на старата версия,отново тотална забрана за ъпдейт,и пак същото.Явно тези опции работат само до следващия рестарт.Егати скапания скайп!!!!!!! Има ли начин да се забрани за винаги ъпдейта или да се ориентирам към МЕСАДЖЕРА? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 17, 2011 Report Share Публикувано Февруари 17, 2011 Имам абсолютно същия проблем с XP съм.Въпреки,че махам всичките отметки в настройките,при следващото рестартиране пак започва да се ъпдейтва! Деинсталирам отново,отново инсталация на старата версия,отново тотална забрана за ъпдейт,и пак същото.Явно тези опции работат само до следващия рестарт.Егати скапания скайп!!!!!!! Има ли начин да се забрани за винаги ъпдейта или да се ориентирам към МЕСАДЖЕРА?Дръпни си стара версия. Там опциите за обновяване работят и може да ги изключиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as0t0 Публикувано Февруари 17, 2011 Report Share Публикувано Февруари 17, 2011 Дръпни си стара версия. Там опциите за обновяване работят и може да ги изключиш. Ами със стара съм. Версия 3.Но тая петицата някак успява... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 17, 2011 Report Share Публикувано Февруари 17, 2011 Ами със стара съм. Версия 3.Но тая петицата някак успява...Деинсталирай 3. Спри компютъра и след минута го пусни. Дръпни си ТАЗИ ВЕРСИЯ , инсталирай я и веднага след като я пуснеш отиди на настройките и махни отметката за обновяване. При мен се получи. Пиши при теб какво е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост