liver Публикувано Декември 29, 2010 Report Share Публикувано Декември 29, 2010 От любов към спорта свалих и инсталирах ooVoo. Оказа се, че програмата служи за доста неща, но НЯМА чат. Наблегнато е на видо разговорите и обмяната на файлове. Освен това прозорецът му не ми хареса. Апропо - има ли програма, която работи със Skype и ICQ контакти едновременно ? Изключая ICQ пръгинът за Skype, който явно е бъгав. Миранда. Работи с всички месинджъри или почти всички популярни - Yahoo, MSN, AIM, ICQ, GADU-GADU. A за да работи и със skype, теглиш плъгина за програмата и го пускаш в папката с останалите плъгини C:\Program Files\Miranda IM\Pluginsп.п. За ооVoo четох лоши отзиви, за качеството на разговорите. Специално за конферентните отстъпвал доста на skype. Колко е вярно обаче, не знам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Декември 29, 2010 Report Share Публикувано Декември 29, 2010 Явно няма да се стигне до едно мнение по въпроса, че трябва да има Български месинджър! Жалко, че не разбирам нищо от програмиране иначе отдавна да съм започнал! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Януари 3, 2011 Report Share Публикувано Януари 3, 2011 Миранда. Работи с всички месинджъри или почти всички популярни - Yahoo, MSN, AIM, ICQ, GADU-GADU. A за да работи и със skype, теглиш плъгина за програмата и го пускаш в папката с останалите плъгини C:\Program Files\Miranda IM\Plugins Пробвах Миранда. Сложих пръгина където му е мястото, но за да работи иска инсталиран и работещ Скайп. Поне при мен така се получи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Януари 9, 2011 Report Share Публикувано Януари 9, 2011 Здравейте.Някой може ли да каже как да се спре досадното обновяване на Скаип??Просто не искам най-новата 5 версия,не ми допада хич. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 10, 2011 Report Share Публикувано Януари 10, 2011 Меню Tools (Инструменти) -> Options... (Настройки...) -> Advanced (Разширени) -> махни отметката на Notify me (Извеждай уведомяване) под "When a new version of Skype is available..." ("Основни издания"). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Януари 10, 2011 Report Share Публикувано Януари 10, 2011 Меню Tools (Инструменти) -> Options... (Настройки...) -> Advanced (Разширени) -> махни отметката на Notify me (Извеждай уведомяване) под "When a new version of Skype is available..." ("Основни издания"). Благодарности Night Raven Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Януари 10, 2011 Report Share Публикувано Януари 10, 2011 Меню Tools (Инструменти) -> Options... (Настройки...) -> Advanced (Разширени) -> махни отметката на Notify me (Извеждай уведомяване) под "When a new version of Skype is available..." ("Основни издания"). Под WIN7 въпросният прозорец на версия 5.0.0.152 изглежда така : http://prikachi.com/images/323/2846323x.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Януари 10, 2011 Report Share Публикувано Януари 10, 2011 Тя петицата така си изглежда по принцип - без възможност за премахване на показаните отметки от Night_Raven. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lunen_zalez Публикувано Януари 12, 2011 Report Share Публикувано Януари 12, 2011 Добра вечер! Имам доста странен проблем със скайп! Мога да влизам, да чатя, и т. н. Има само едно смущение, един от абонатите го виждам офлайн, както и той мен, независимо че сме онлайн и независимо от моментния статус. Не сме се блокирали един друг и изобщо всичко би трябвало да е безпроблемно, но не е. Пробвах с прозвъняване(10 пъти примерно) и един път се оправи, но днес отказа тотално да ме свърже или да отреагира, само повтаря че абоната е офлайн и не ми е получил съобщенията. Дали е възможно това да се дължи на онзи прословут срив преди около месец? Мисля, че проблема е при мен! Благодаря за помощта предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2011 Report Share Публикувано Януари 13, 2011 Само и единствено с този абонат ли има проблем? Версиите на Skype еднакви ли са? Пробвали ли сте с различни версии на Skype (по-стари или по-нови)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lunen_zalez Публикувано Януари 17, 2011 Report Share Публикувано Януари 17, 2011 За сега проблема е само с този абонат. Аз ползвам версия 3.8, а другия човек 4.2 или 5.0! Преди няколко дни се отпуши, но последно пак имах проблем... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Януари 17, 2011 Report Share Публикувано Януари 17, 2011 Нещо май проблема е другаде! Ще поясня какво направих за тест - направих си нов скайп акаунт и го добавих като абонат към стария си скайп!Оставям ги и двата пуснати и постоянно ми показва, че единия или другия излиза от линия и после пак влиза, а и двата са на линия оставени!Това си го прави сам скайпа като през това време сърфирам из нета! Би трябвало да промени само статуса, а не направо да излиза и да влиза на линия! От както е излязла версия 5 на скайп се е появил тоя проблем при един приятел (и не само - и от други съм чувал за проблема) и за това реших да тествам! А и както знаем наскоро имаше доста голям срив та скайп не можеше изобщо да се ползва! Ех, че не разбирам от програмиране иначе отдавна да съм се захванал с направата на Българска програма за чат! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RoshaF Публикувано Януари 25, 2011 Report Share Публикувано Януари 25, 2011 Работи перфектно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lunen_zalez Публикувано Януари 29, 2011 Report Share Публикувано Януари 29, 2011 Благодаря за подробния отговор! Нещата с този абонат май се оправиха, но сега пък имам проблем с новодобавен абонат. Абоната е на линия, съобщенията не пристигат (изписва ми недоставени!)! Звъня в опит да осъществя връзка, дава свободно, никакъв резултат. После питам абоната на живо, за да "сверя часовника", "Ами не нямам съобщения от теб."?!?!? Надявам се да е някакъв проблем с нет (слаба връзка). Да не би да трябва да си сменя версията на скайп с последната?!?! Ползвам 3.8 и много си я харесвам, за разлика от 5.0.....:( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 29, 2011 Report Share Публикувано Януари 29, 2011 Благодаря за подробния отговор! Нещата с този абонат май се оправиха, но сега пък имам проблем с новодобавен абонат. Абоната е на линия, съобщенията не пристигат (изписва ми недоставени!)! Звъня в опит да осъществя връзка, дава свободно, никакъв резултат. После питам абоната на живо, за да "сверя часовника", "Ами не нямам съобщения от теб."?!?!? Надявам се да е някакъв проблем с нет (слаба връзка). Да не би да трябва да си сменя версията на скайп с последната?!?! Ползвам 3.8 и много си я харесвам, за разлика от 5.0.....:(Звучи като калпава връзка. Но не би трябвало да не получава нищо все пак. Ако при теб съобщенията се доставят до него, той би трябвало да ги е получил. Не е нужно да слагаш 5ца, никой не го иска Просто пробвай да сложиш последната 3.8 версия или една две версии по назад, там промените бяха доста малки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост