Azazel Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 BSPlayer Pro.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Слагам табела Офтопик, защото отдавна спрях да се занимавам с BSPlayer. Аз използвам The KMPlayer и нямам никакви грижи с каквото и да е...Вярно, с този си съвет не се решава проблемът с кирилизацията на субтитрите, възпроизвеждани с BSPlayer, но смятам, че така загубеното време ще е по-малко! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Т.е. си сигурен, че си задал български за не-Unicode програми в регионалните настройки на Windows И в BSplayer настройките на шрифта за субтитри е Cyrillic и въпреки това не излизат?При други плеъри има ли проблеми? Windows чист ли е или самоделка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Azazel Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Т.е. си сигурен, че си задал български за не-Unicode програми в регионалните настройки на Windows И в BSplayer настройките на шрифта за субтитри е Cyrillic и въпреки това не излизат?При други плеъри има ли проблеми? Windows чист ли е или самоделка? http://img530.imageshack.us/img530/928/48561783.jpghttp://img49.imageshack.us/img49/4719/17087588.jpghttp://img8.imageshack.us/img8/8837/65148934.jpghttp://img8.imageshack.us/img8/8334/27625260.jpg Windows-а е чист.С други плеъри нямам този проблем. Само с BSPlayer-а го имам.. @Skywalker, KMPlayer и аз го ползвам, но предимно за гледане на DVD-та. За обикновенни си филми, предпочитам BSPlayer.. С KMPlayer имам чувството, че картината е разтеглена. :| Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 BSplayer да не е някоя стара версия? Опитай да го преинсталираш (с по-нова, ако тази е стара). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 А тук зададена ли е кирилицата за сръбски и български ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 Проблемът е в "престараването":http://img530.imageshack.us/img530/928/48561783.jpgВ Location си го остави на English. Така BSPlayer-a няма да се пъне да се локализира... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 В Location си го остави на English. Така BSPlayer-a няма да се пъне да се локализира...Не мисля, че това е причината. Не виждам това как би оказало негативно влияние на BSplayer в интерес на истината. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Azazel Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 Оправих се. Сложих отметка за кирилица на сръбски и български и се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Skywalker Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 Не мисля, че това е причината. Не виждам това как би оказало негативно влияние на BSplayer в интерес на истината.Личен опит, затова си позволих да пиша.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 Може и да е така, но ще да е по-скоро бъг в BSplayer и то в конкретни версии, защото познавам доста хора, които ползват BSplayer без този проблем, а са с български регионални настройки навсякъде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kaqn Публикувано Юни 4, 2009 Report Share Публикувано Юни 4, 2009 Здравейте. Имам един вапрос свързан с субтитрите. На скоро си преинсталирах Уиндолса и сега неможе да ми чете субтитрите на български а ми излизат иероглифи направих някои от нещата които бяха писани по горе в предишните коментари. В момента сам с БС плейер по страмното е че преди ми ги отваряше без проблеми, но сега ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 4, 2009 Report Share Публикувано Юни 4, 2009 Настройките в самия плеър пипнати ли са? Коя версия е? Пробвал ли си с други плеъри? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nothing Публикувано Юни 30, 2009 Report Share Публикувано Юни 30, 2009 Тоя BG Fix съм го гледал 100 пъти, наското бях се ровил с нета заради кирилицата и прочетох целия форум. Но при изчистването на flex type ми иска диска на Windows, който аз нямам! Имам секви други драйвъри, но не и диска за Windows! Някви предложеният? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 30, 2009 Report Share Публикувано Юни 30, 2009 Някви предложеният?Да. Намери си инсталационен диск с Windows като твоя.А ако беше прочел темата или информацията в самия инструмент, преди да кликаш, щеше да го узнаеш това предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост