ivan_bo Публикувано Декември 24, 2007 Report Share Публикувано Декември 24, 2007 Здравейте и весели празници на всички!!!Става въпрос за един компютър на който някои неща написани на кирилица излизат по странен начин (?????????) направих всичко посочено по-горе,но проблема е в това,че момчето на което е даденият компютър няма никакви дискове с него,та моля кажете какво да правим!!!Другия въпрос ми е свързан с кодексите за windows media plyer,ако можете да кажете от каде да ги намеря(извинявам се.че въпроса не е пуснат в точната тема)Поздрави Иван! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Декември 24, 2007 Report Share Публикувано Декември 24, 2007 Здравейте и весели празници на всички!!!Става въпрос за един компютър на който някои неща написани на кирилица излизат по странен начин (?????????) направих всичко посочено по-горе,но проблема е в това,че момчето на което е даденият компютър няма никакви дискове с него,та моля кажете какво да правим!!!Другия въпрос ми е свързан с кодексите за windows media plyer,ако можете да кажете от каде да ги намеря(извинявам се.че въпроса не е пуснат в точната тема)Поздрави Иван!Имало (има) ли е инсталиран Flextype, той има навика да скапва кирилицата... Иначе кодъци, дал Бог (или не съвсем той) в каталога ни . Като най-удобни за потребители може би са K-Lite Codec Pack 3.6.2 Standard Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan_bo Публикувано Декември 25, 2007 Report Share Публикувано Декември 25, 2007 Имало (има) ли е инсталиран Flextype, той има навика да скапва кирилицата... Иначе кодъци, дал Бог (или не съвсем той) в каталога ни . Като най-удобни за потребители може би са K-Lite Codec Pack 3.6.2 StandardМерси за кодъците,сега всичко е ок ,но проблема с кирлицата остава,иначе да,с flextype е windows-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 25, 2007 Report Share Публикувано Декември 25, 2007 Мерси за кодъците,сега всичко е ок ,но проблема с кирлицата остава,иначе да,с flextype е windows-а.На първата страница в текущата тема има информация как да премахнеш FlexType и да възстановиш оригиналната поддръжка на кирилица. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan_bo Публикувано Декември 26, 2007 Report Share Публикувано Декември 26, 2007 На първата страница в текущата тема има информация как да премахнеш FlexType и да възстановиш оригиналната поддръжка на кирилица.Оправихме го,мерси и всело изкарване на празниците! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Декември 30, 2007 Report Share Публикувано Декември 30, 2007 Благодаря и от мен, помогна :> Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pomenova Публикувано Юли 11, 2008 Report Share Публикувано Юли 11, 2008 Хм ами ако нямаме диск? Така и не разбрах как се е оправила мацката без дисковете .. Аз примерно имам кирилица, не е флекстайп, а на Инжинера, но не мога да си сменя езика в Advanced на Bulgarian, защото ми иска диск.. принципно би трябвало да имам някъде, но нямам идея къде съм го бутнала.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 11, 2008 Report Share Публикувано Юли 11, 2008 По принцип при нормална инсталация не е нужен инсталационния диск. При промяна на езика за non-Unicode програми на Bulgarian и кликане на OK Windows съобщава, че нужените файлове вече ги има на твърдия диск и пита потребителя дали желае да използва тях. Клика се Yes:http://i35.tinypic.com/108abk1.png След това се иска рестарт, на което също се клика Yes:http://i36.tinypic.com/vxzr0g.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pomenova Публикувано Юли 11, 2008 Report Share Публикувано Юли 11, 2008 Е на мен не ми излиза това, а Please insert the disk blah blah.. Затова питам. Ако ми излизаше, че ги имам, нямаше да ви питам.. duuuh :Д Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 11, 2008 Report Share Публикувано Юли 11, 2008 Явно ползваш някакъв модифициран Windows. При инсталация на стандартен Windows, дори и да се инсталира с английски езикови настройки, после без проблем може да се обърне на български такива - появяват се същите прозорци.Ако нямаш диск, леко изгаряш. Ще трябва да си намериш диск или нужните файлове от друг компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pomenova Публикувано Юли 11, 2008 Report Share Публикувано Юли 11, 2008 Да и аз това си мислех някой да ми прати файловете, ама като не знам кои са нужните.. Някой да има идея ? П.С. Не ми изглежда нестандартен Windows-а, съвсем нормален си е, ХР Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 11, 2008 Report Share Публикувано Юли 11, 2008 Той Windows-ът може да изглежда нормален, но един господ знае откъде е свалян и дали не е някой тунингован, каквито са модерни напоследък. Windows си съобщава кои файлове са му нужни. И все пак най-добре е да си намериш инсталационен диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pomenova Публикувано Юли 12, 2008 Report Share Публикувано Юли 12, 2008 Не ми казва кои файлове са нужни. Пише Some files on Windows XP Professional CD-ROM are needed. :( Почвам да се отчайвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Azazel Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Здравейте. Преинсталирах си Уиндоус-а, ама не четеше кирилица. Та, по време на инсталацията тотално изключих за Advanced прозореца, и около 30 мин се чудих, какво съм забравил при правене на регионалните настройки.. Та, влязох тук във форума и се сетих.. Ама имам друг проблем.. Дори и със оправянето на регионалните настройки, субтитрите на филмите пак са прецакани. Излизат ми с йероглифи.. Гледах в настройките са субтитрите и си е сложено на Cyrillic, ама не ми излизат нормално.. :| Някакви идеи, как да ги оправя? Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 И с кой плеър е това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост