Julko Публикувано Юли 16, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 16, 2012 Ами явно, че всеки прави нещата по различен начин. Може и да си прав, но все пак се радвам че се оправи проблема като сложих протокола. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 17, 2012 Report Share Публикувано Юли 17, 2012 Моят проблем е следния: с мой приятел искам да играя Countеr Strike. И двамата сме с лаптопи, с ОС УИН 7. Лаптопите са на разстояние 1-2 метра. По какъв начин да ги свържем, за да може да играем мрежа? P.S. Само на моя лаптоп има Bluetooth и интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
artgun Публикувано Юли 17, 2012 Report Share Публикувано Юли 17, 2012 Свързвате ги с кабелче в локална мрежа, ако трябва и другата машинка да има нет се споделя нета на първата. Как получава интернета първата машинка и имат ли безжични мрежови карти и двата компа ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 18, 2012 Report Share Публикувано Юли 18, 2012 - С какъв кабел да ги свържем? - Не знам далии имат безжични мрежови карти. Как да разбера? - Аз получавам интернет с кабел. Нямам рутер. - Интернет на другия лаптоп не ми трябва. Искам да можем да играем играта, но не по интернет, а с ботове или един срещу друг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
artgun Публикувано Юли 18, 2012 Report Share Публикувано Юли 18, 2012 Трябва ти кабел тип усукана двойка - UTP кабел или още Cat 5e. Трябва да стане кросоувър - има доста написано в сайта, но понеже няма да го правиш ти и ще си го купиш, искай да е кръстосан - за връзка между два компютъра. Ако картата на поне единия топлап е гигабитова или поне съвременна е много вероятно да си обръща посоката на данните сама, но за всеки случай е по-добре първия вариант. Когато си готов с кабела ще ни уведомиш писмено и ще продължим нататък. Имай предвид, че сигурно имаш само един LAN адаптер и докато играете няма да имаш интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 23, 2012 Report Share Публикувано Юли 23, 2012 Взех кабел и свързах двата лаптопа с него. От моя лаптоп направих сървър на CS и от другия лаптоп намерих сървъра, но когато искам да вляза не ми разрешава. На двата лаптоап инсталирах една и съща версия на CS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 23, 2012 Report Share Публикувано Юли 23, 2012 Когато искам да вляза в сървъра ми изписва това: LAN servers are restricted to local clients (class C). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 23, 2012 Report Share Публикувано Юли 23, 2012 Оправих се. Един приятел ми помогна. Все пак ти благодаря. Остана един проблем, но той е свързан с играта и темата не е за тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост