небосвод Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Нищо не е загубено! Много трудно се играе, когато от теб се очаква най-малко медал , а ако може и златен.Струва ми се че нашите малко ги бяха подценили, но в никакъв случай не играха чак високомерно.Не знам обаче , дали не ни липсва сърце в играта.Като че ли Радо успява да ги направи добри технически , тактически и физически, но нещо спойката ми се губи.Липсва ми това "удряне" гърди в гърди , което съм виждал при спечелена трудна топка и "качването" един върху друг и "лъвските ревове" обърнати с гръб към мрежата.Видях май само веднъж Матей да изреве така след една забивка , че чак му се опънаха жилите на врата и му се видя целия релеф на мускулатурата на ръцете.Незнам успях ли да обясня какво имам в предвид. А иначе си мисля че това е форум в който можеш да критикуваш аргументирано колкото си искаш, но е недопустимо да обиждаш!!! Че то утре някой от нерви може да гръмне някого!!!И ако си си изпуснал нервите , може после поне да се извиниш.И аз съм ядосан на нашите, но не забравям , че това е единствения отбор , който непрестанно ми носи радост вече повече от 20години. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raziel86 Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Словакия 3-1 Гремания.Каква стана тя.Словакия били аутсайдерите а?Да не станат лидера в групата.Ние сме големи каръци.На световната лига в нашата група беше Аржентина.Никой не ги броеше за нищо е те показаха луда игра.Сега пък словаците са кучета.Дано поне с Полша и Гремания на няма изненади и да си вземем своето. :bgflag: :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitakamusic Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Нищо не е загубено! Много трудно се играе, когато от теб се очаква най-малко медал , а ако може и златен.Струва ми се че нашите малко ги бяха подценили, но в никакъв случай не играха чак високомерно.Не знам обаче , дали не ни липсва сърце в играта.Като че ли Радо успява да ги направи добри технически , тактически и физически, но нещо спойката ми се губи.Липсва ми това "удряне" гърди в гърди , което съм виждал при спечелена трудна топка и "качването" един върху друг и "лъвските ревове" обърнати с гръб към мрежата.Видях май само веднъж Матей да изреве така след една забивка , че чак му се опънаха жилите на врата и му се видя целия релеф на мускулатурата на ръцете.Незнам успях ли да обясня какво имам в предвид. А иначе си мисля че това е форум в който можеш да критикуваш аргументирано колкото си искаш, но е недопустимо да обиждаш!!! Че то утре някой от нерви може да гръмне някого!!!И ако си си изпуснал нервите , може после поне да се извиниш.И аз съм ядосан на нашите, но не забравям , че това е единствения отбор , който непрестанно ми носи радост вече повече от 20години. Подкрепям с две ръце всичко казано в коментара,единствено не съм много съгласен,че ни липсва сърце,но това е лично мое мнение.Както бях казал по-рано нека след малко да излезем с черните екипи,да забравим вчерашния мач и да покажем играта,която си знаем,играта,с която смачкахме Италия преди 2 месеца ! Успех лъвове ! Предполагам,че момчетата следят форума и нека знаят,че сме с тях във всичко,подкрепяме ги каквото и да стане ! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kuonyy Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 С тая игра сме за вкъщи.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raziel86 Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Ааааааааааааа Алексиев ми скъса нервите :devilwhip: :devilwhip: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Е този път си взехме мачпойнта ))))))) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LoShBuRn Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Браво лъвчета супер сте .............................. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raziel86 Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Е това е.Когато матей и цецо имат ден няма спирка. :bgflag: :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skachev Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Оооооооо страхотнооооо малко ме беше страх да не се повтори сценария от Световната лига... ама все пак издържахме... Браво момчетаа.. успех срещу германците утре!!! :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
flop Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Честито! Много нервен мач! Утре успех и много концентрация срещу немците! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mitakamusic Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Браво лъвове,БРАВО !!! Супер сте,сигурен съм,че всички са горди с вас Честита победа на всички :yeah: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Класираме се ооооо да :bgflag: Честито на всички.Ако утре бием Германия с 3:0 или 3:1 и Словакия бие Полша ще пропуснем Плейофите :superman: Браво на наще момчета, честита победа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
He3aBuCuM Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Класираме се ооооо да :bgflag: Честито на всички.Ако утре бием Германия с 3:0 или 3:1 и Словакия бие Полша ще пропуснем Плейофите :superman: Браво на наще момчета, честита победа. Само, че Полша трябва да бие Словакия за да пропуснем плейофите. Защото сега Словакия е с 5 т., ние с 4, Полша с 3 и Германия 0. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Само, че Полша трябва да бие Словакия за да пропуснем плейофите. Защото сега Словакия е с 5 т., ние с 4, Полша с 3 и Германия 0. Прав си. Така е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Септември 11, 2011 Report Share Публикувано Септември 11, 2011 Оххххххх, малллле!!!! Чак клавиатурата ми си загуби гласа от викане. БРАВОООООО„ ЛЪВОВЕ!!!!! ДАВАЙТЕ„ НИЕ СМЕ С ВАС!!!!!Ей, Небосвод, помислих, че се изгуби и щях да ти пиша мейл. :bgflag: :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост