pawlity Публикувано Април 24, 2013 Report Share Публикувано Април 24, 2013 ако не съм объркал нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 24, 2013 Report Share Публикувано Април 24, 2013 Натисни десен бутон на "Bluetooth Периферно у-во" и натисни Update Driver Software (Актуализиране на софтуерни драйвери нещо от сорта). http://prikachi.com/images/977/6116977K.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pawlity Публикувано Април 24, 2013 Report Share Публикувано Април 24, 2013 казва че имам последна версия на драйвъритеето това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 24, 2013 Report Share Публикувано Април 24, 2013 Според мен деинсталирай сегашния драйвер, и инсталирай нови от тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pawlity Публикувано Април 24, 2013 Report Share Публикувано Април 24, 2013 въпроса не знам дали е до там, защото както казах работи като плеер и хендс фрее, но го няма като трансфер да данни и изчезна от падащото меню "изпрати до..." Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Април 25, 2013 Report Share Публикувано Април 25, 2013 (Редактиран) Виж имали го Bluetooth-а в Папка-потребител/твоето име/-Appdata-roaming-Microsoft-windows-SendTo.Ако го няма създай нов пряк път. Папката е скрита и трябва да я направиш видима. Редактиран Април 25, 2013 от gogulef Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pawlity Публикувано Април 25, 2013 Report Share Публикувано Април 25, 2013 Виж имали го Bluetooth-а в Папка-потребител/твоето име/-Appdata-roaming-Microsoft-windows-SendTo.Ако го няма създай нов пряк път. Папката е скрита и трябва да я направиш видима.Извини ме но не съм много вещ в тези неща. Уиндоуса ми е на БГ и ми е адски сложно да разбера тези папки как са изписани на български. Можеш ли да да ми обясниш по-простичко. Последно което се сетих днеска че съм правил е че преминах на един икономичен режим с една програма и тя промени някои неща. Възможно ли е да ми е направила нещо и на блуто? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Април 25, 2013 Report Share Публикувано Април 25, 2013 Натисни WIN+R. Напиши appdata и дай ОК.Като отвори експлоръра ще видиш папка Roaming.Започваш да разклоняваш -Microsoft-windows-SendTo.Гледаш в SendTo има ли го Bluetooth устройство.Ако няма създай нов пряк път. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pawlity Публикувано Април 26, 2013 Report Share Публикувано Април 26, 2013 Натисни WIN+R. Напиши appdata и дай ОК.Като отвори експлоръра ще видиш папка Roaming.Започваш да разклоняваш -Microsoft-windows-SendTo.Гледаш в SendTo има ли го Bluetooth устройство.Ако няма създай нов пряк път.http://forums.softvisia.com/public/style_images/master/attachicon.gifЗаснемане.JPGДо тук добре. Благодаря много получи се обаче сега стан това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gerivas623 Публикувано Май 11, 2013 Report Share Публикувано Май 11, 2013 Имам проблем с bluetooth... По-скоро нямам идея дали въобще имам блутуут, макар че инсталирах всичките драйвери от сайта на Asus (лаптопа ми е Asus X501A и там пише, че го има) но въпреки това от сайта инсталирах Atheros BlueTooth driver. Но изобщо не открива телефона ми, нито пък ТВ.... Къде бъркам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Май 11, 2013 Report Share Публикувано Май 11, 2013 Направете следното:Меню Start -> Run -> Въведете devmgmt.msc -> Натиснете Enter.Направете снимка на новопоявилия се прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар. Също така, проверете дали в новопоявилия се прозорец има жълт удивителен знак срещу някоя от наличните опции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gerivas623 Публикувано Май 11, 2013 Report Share Публикувано Май 11, 2013 Не, няма.. Всичко е наред. http://prikachi.com/images/202/6178202u.pnghttp://prikachi.com/images/204/6178204R.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Май 11, 2013 Report Share Публикувано Май 11, 2013 Провери в services дали не е спрян. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gerivas623 Публикувано Май 11, 2013 Report Share Публикувано Май 11, 2013 Сложих Блутуут адаптер ... Пак нещо не работи както трябва... Телефона ми го открива, обаче възниква проблем при сдвояването...Не е спрян. Пише статуса "started" и atomatic.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Май 11, 2013 Report Share Публикувано Май 11, 2013 Сложих Блутуут адаптер ... Пак нещо не работи както трябва... Телефона ми го открива, обаче възниква проблем при сдвояването...По-точно?? Някаква грешка..? Какво пише на нея? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост